MISIRAC 42 Napisano Maj 18, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 18, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ja necu moci da idem u Sabac na skup zbog problema sa zdravljem (ocima).U nedelju uvece desila mi se teska nezgoda u garazi pa sam bio par dana u bolnici i do ponedeljka ne smem da se krecem (samo do wc-a i nazad)' date=' a tada idem na kontrolu i reci ce mi da li cu biti operisan ili ne... Sad odoh u off al ajd... Mozda cete videti Brku Seniora na cuvenoj CB450s, mojoj bivsoj...[/quote'] Jebiga, steta sto ne mozes da isteras Kawu do Sabca... Nista, odmaraj i ozdravi sto pre. Pozdrav drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 19, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brko brz oporavak... pa :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 19, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan MISIRAC koji je program za petak...Par nas tje vetj u petak veche [tj vecheras ] biti tu, montiratjemo shator... a i zastavu tjemo da pobodemo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 19, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan I koji je program za subotu :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. U slucaju da neko prolazi pored Mladenovca neka mi svrati u posetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 19, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Subota, oko 10h polazi 10tak motora ispred kafea Liquid u Njegosevoj, prvo Sabac pa ROSTILJ na F.Gori, pa uvece malo provod NS, i u neko doba, dao Bog, nazad u BG..... Ili se vidimo usput... Pozdrav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Maj 19, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu i nedelju na Fruskoj Gori se odrzavaju trke u reliju, tako da znate moguce je da ce biti zatvoren jedan deo F.Gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 19, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan petak svirka od osmice a pre toga rostiljanje za DZ pa navalite ja odo tamo posto je cesko krenulo od jutros i jedva se ceka rostilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
inlay 0 Napisano Maj 20, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: BL Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI KAKO PROTICE OKUPLJANJE U SAPCU? IMA LI SLIKA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 20, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Islo nas je 6 iz "bjb" neki su vec bili tamo! Sve u svemu bilo je zanimljivo, ko i na svakom vasaru! Slike otom potom, dok ih razvijemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 20, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mojne ni da razvijate slike kad niste ostali da gledate tetu sa sipkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 20, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bilo je odlicno, slika imam ali standardni problem sa postavljanjem, jedino da ih nekome posaljem ako bude usfalilo od drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo, moj cale se upravo vratio sa skupa. Kaze da je bilo duplo vise ljudi i motora i duplo bolje nego prosle godine a prosle godine smo se bas super proveli posto smo bili zajedno i to mi je bio jedan od najboljih skupova. Kaze, da je znao da ce bude tako dobro prenocio bi posle pretpostavljam 20 godina pauze. Meni je bas krivo sto ja nisam bio ali ipak, zdravlje na prvom mestu. Nadam se da se vidimo sledece nedelje u NS-u (cini mi se :roll: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 20, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan evo samo na brzaka 1370 motora do 15.00 vise nismo brojali posto nam je nestalo karata dosao samo malo da predahnem pa odoh nazad upoznao Minu i Karlosa fenomenalni su slika i video materijala na tone sutra kad se sve zavrsi postavljam kompletnu statistiku pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 20, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lepo je kada zajedno idete na ovakve skupove, samo cuvaj oci a videces slike da znas kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Postavite sto vise slika da bar tako vidim sta se desavalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 21, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da se javnem...oko 20:30 smo se vratili iz Shapca ... mrtva sam umorna, ali vredelo je.Fenomenalan skup, extra provod i SUPER domatjini!!! Misircu i njegovim prijateljima poseban pozdrav i zahvalnost za gostoprimstvo i pomotj koju su nam pruzili!!! Da nije bilo vas ostala bi moja guma bushna A tek klopa ... heheh Dexter sutra postavljam slike samo za tebe Sad odoh da spavam, a sutra vam podnosim raport i slike [s mobilnog dodushe] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta sutra, dajte sto pre... Hocu da umrem od neizvesnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Maj 21, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam mogao da idem,ali bili su ovi mojio pajtosi i kada sam gledao klipove sta su radili, PLAKALO MI SE!!!!!! Da vidite sta radi majstor Joca na Yamahi......Puca blokada pola sata.....Da ribi da zavrne nogom.....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 21, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da ribi da zavrne nogom.....! Jako pametno u svakom sluchaju, preporucheno od svih proizvodjacha... :twisted: Skup prosek, bez obzira na broj motora. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 22, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan 1370 motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 22, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bila sva 3 dana...I chak i u petak na otvaranju je bilo dosta ljudi i atmosfera je bila skroz ok...A subota tek...Nagledali smo se motora, navozali, chak i pali [na travi dodushe *bem ti terensku voznju] probushila sam i gumu Misirac mi je u nedelju pomogao da se sve to sredi i chak sam zachepila onu rupu na grani tako da ne tandrchem vishe A nashi domatjini su nam u nedelju priredili lepu turu do Cera i do Planisnkog doma u kom je i restoran, tako da smo se druzili i extra naklopali! Pozdrav za sve njih! A sad evo vam malo slika [sve su sa mobilnog dodushe... ] I evo nashih domatjina... vozni park... stigla je i klopa... i vrlo brzo i nestala Toliko od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 22, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan EVO DA KAZEM I JA NEKU ZA KRAJ 1470 motora bilo po prodatim kartama najbitnije sve proslo bez problema osim Joce koji je pao u Platicevu i nekog matorca koji je omlatio na defileu i samo se izgrebao na svu srecu . Oko atmosfere nemam komentara jer znate i sami da je domacinima najteze i da se nema vremena pored obaveza za bilo sta drugo, ali cu danas da se upropastim od svih poroka da nadoknadim ovaj vikend . Imali smo veliku frku oko street fighta posto ne mozes narodu da objasnis koliko je to opasno tako da smo na pola desavanja morali da prekinemo da neko ne bi ne daj boze nastradao. Mina i Carlos su extra likovi i mogu da vam kazem da mi je posle sve one frke i galame najbolji deo bio kada smo otisli do Cera na relaxaciju oops zamalo da zaboravim i Carlosova vegetarijanka je cool. Nadam se da vam se dopalo ovo desavanje kod nas i oprostite ako je bilo nekih propusta obecavamo da ce biti bolje sledeci put. p.s. Mina jesi rekla Dexxteru da je ono porcija za jednog coveka pozdrav svima pa se vidimo vec sledece nedelje SOMEWHERE ON THE ROAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Maj 22, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Bas smo pred povratak komentarisali kako jednostavno necemo moci da opisemo ljudima kako je dobro bilo, kad nas budu pitali... Nemam reci, stvarno. Sve, bas sve, je bilo eXtra, ali definitivno najbolji su bili nasi domacini! Mogu samo da kazem da mi je velika cast sto sam upoznao te ljude. Veliki pozdrav Misircu i celoj ekipi!!!!!!!!!!!!! Vidimo se! P.S. jojojojojo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...