zika56 17554 Napisano Mart 26, 2019 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Oglas postavljam uslužno za kolegu sa foruma "Novola" (koji nema dovoljan broj postova za postavljanje oglasa), pa shodno tome zainteresovani za obaveštenja mogu da se jave njemu za objašnjenja ili dogovore. Na prodaju Yamaha SR 125cc, 1992 god, registrovana do Juna 2019. Motor u mom vlasništvu oko godinu dana, nasleđen od oca, prodaje se (ili menja za veći) isključivo zbog gabarita samog motora, jer sa 195cm visine nemam šta da tražim na njemu. Motor je u korektnom stanju s obzirom na godište, vozi se svakodnevno na posao po gradu bez ikakvih problema, ranije je išao po Fruškoj Gori na kraće vožnjice ali ništa dalje od toga, koliko je meni poznato. Mehanički: Čeka ga zamena ulja, filtera, kočionih pločica, što je svakako planirano da se uradi za koji dan u sklopu redovnog servisa. Stavljen je nov Exide akumulator jesenas, još uvek u garanciji, i stavljen je nov regler made by Zika56 sa foruma. Pali bez problema, najniže je bilo -5c, odradio sve muški. Od nekih mehaničkih nedostataka izdvojio bih samo da nema fabrički zatezač lanca bregaste, već je neka improvizacija tu stavljenja, ne znam ni ko ni kad je to uradio, takav je bio od kad smo ga prvi put videli i nije nikad bilo problema na tom planu. Estetski: Ima malo udubljenje na rezervoaru koje još nisam dospeo da sredim, ali je i to u planu narednih dana, sitne ogrebotinice tu i tamo, ali nema mnogo rđe, sasvim sasvim lepo izgleda i ima prilično lep zvuk za motorić od 125cc. Cena za keš bi bila tu negde oko 700 evra, 50e gore dole u zavisnosti da li ću uraditi servis Vi ili ja, ali svakako sve stvar dogovora. Prednost u odnosu na keš bi bila zamena glava za glavu za neki veći, jači motor približne cene, uz eventualnu moju doplatu ukoliko je motor koji nudite pravi po mojoj meri. Tu prevashodno mislim na neki viši enduro, Tenera, KLE, Transalp (daj bože), Suzuki DR 650 rs, TDM itd itd tako taj tip, tu oko 500-600cc, ali ništa preko toga, ni po snazi a ni finansijski. Znam da su ti modeli malo skuplji, ali javite se pa ćemo se dogovoriti. Kontakt telefon 063 7509820 viber, whatsapp, sms, poziv. Duško Novoselac Prodajem i kacigu Scorpion EXO-490 kaciga M veličina 57-59 Kupljena u Louisu na jesen, nakon nekoliko vožnji shvatio da mi je ipak velika malo, tako da ide na prodaju. Prilikom kupovine, odmah je namontiran i Pinlock vizir, tako da to ide zajedno u kompletu sve. Ima ugrađene sunčane naočare, izmenjivu postavu koja se lako skida i pere (napomena, nikad nije skidana), nekoliko otvora za ventilaciju, i onu kopčicu za brzo oslobađanje kajševa. Apsolutno je kao nova, veoma je udobna, sa zatvorenim ventilacijama skoro potpuno bešumna na brzinama do 100kmh (dalje nisam testirao), vožena samo par puta po gradu, bez ijedne tačkice na sebi, kamoli ogrebotine. Cena je 16000 na drugim sajtovima, na BJBikersima 15000. Kontakt 063 7509820 viber whatsapp sms poziv. Duško Novoselac Prodajem i rukavice Vanucci Tour Fun rukavice XXXL/12 Rukavice kupljene jesenas u Louisu, nakon kraće probe, ipak ustanovljeno da su za broj veće, tako da, pogađate, idu na prodaju. Širina dlana iznad palca a ispod prstiju je negde 11,5cm. Nošene bukvalno 3-4 puta, kao nove, bez ikakvih tragova korišćenja, kupljena kao all season rukavica za leto i zimu, zaštita od hladnoće je bila prilično dobra, ali opet, nedovoljno vremena da se donese kompletan zaključak o nekom kvalitetu. Cena 4000din Kontakt 063 7509820 viber whatsapp sms poziv. Duško Novoselac. Promenio Mart 26, 2019 član zika56 Dopuna teksta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1754 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ziko, pravilo o postavljanju oglasa, pri cemu postavljac mora imati minimum 100 korisnih postova je tu sa nekim razlogom. Ti si postavio oglas i time preuzeo odgovornost, a zatim za bilo kakav dogovor ili informaciju nas upucujes na drugog, i tako peres ruke od bilo kakvog eventualnog nesporazuma ili nekorektnosti. U startu se prica servira na bazi poznanstva i poverenja, pa se sve prebacuje na nekog drugog, a tog, nekog drugog, u stvari i ne poznajem... Ovde se obracam tebi, zato sto mi se cini da ces me pravilno razumeti, i da nece biti "zle krvi", ali primedbu imam generalno na svaki ovakav oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2102 Napisano Mart 28, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, oglas korektan, nego aj malo da trazimo dlake na jajca Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1754 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, brdy je napisao: Lepo motorce, oglas korektan, nego aj malo da trazimo dlake na jajca Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Solidarnost "Juzne pruge" na delu, jel? Meni je svojevremeno obrisan jedan takav oglas koji sam takodje postavio iz najbolje namere i na sveopste zadovoljstvo, i dobio sam preko nosa zbog toga, kao i horsko pljuvanje moralista "beogradske pruge", pa mi od tada svaki put zaigra zivac kada ti i takvi oglasi imaju prodju, a moj je bio nepodoban po kriterijumima bezgresnih. Kada sam treci put razmislio o svemu, priznao sam da ima smisla sto mi je "usluzni oglas" uklonjen, ali ne vidim poentu da su od gomile jednakih neki jednakiji od drugih. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...