N.F.S. 23195 Napisano Mart 2 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako to ne "upali" (posto klapne dobiju signal kada stisnes start) sledeci na redu je relej paljenja, onaj deo gde je glavni osigurac, tamo gde "plus" sa akumulatora ide. Ciscenje/kontrola a po potrebi i zamena. (Podrazumeva se dobar/cist/cvrst kontakt na klemama!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 226 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 75 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Aha... To mi nije palo na pamet... Prvo sto sam pomislio je da je baterija gotova... Hvala Neso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7803 Napisano Mart 2 Drug član, 3218 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj klemne kakve su, moraju biti čiste, dobro stegnute. Kill switch i ostalo se ne čisti WD sprejom, već sprejem za čišćenje kontakta, wd aj što masti, već kad ispari ostvlja prašinu i glib. Tvoj motor je nov ako se sećam? Jedino mi ima smisla da je prekidač navukao nešto od pranja. Ponoviću, ako ga i pereš izbegavaj pušku, izbegavaj pene i šampone, voda i to bez pritiska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 226 Napisano Mart 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 75 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Andrej_Hotstepper. Motor nije bas da je nov ali jos je u granciji i ima 24.000 na satu. Kleme proverene i dobre su.. To za "od pranja" ima smisla, jesam ga prao, ali onog dana po povratku iz servisa, kad je i zadnji put vozen bila je takva kisa, da smo bili mokri i ja samo tako. Inace znam za wd da nije za te stvari... No ono sto me malo buni, je to sto prvi start na hladno, to uradi...zatim ga upalim i odmah ugasim, probam ponovo i bez problema upali. Videcu danas sta kaze. Hvala puno Promenio Mart 3 član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Mart 3 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hej Andrej, doteran je sinoc 'vamo jos jedan versys iz tvog kraja!Hvala za asistenciju Sent from my EML-L29 using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2018 Napisano Mart 3 Drug član, 1292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Hej Andrej, doteran je sinoc 'vamo jos jedan versys iz tvog kraja! Hvala za asistenciju Sent from my EML-L29 using Tapatalk Jel to pazario drugar što se i za moj motor intresovao. Lep je ovaj crveni ima sve što mu treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Mart 3 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam i Andreju juce rekao da je moja preporuka tvoj motor (plus da ja uzmem rollbar) ! Ovaj crveni mi nije poznat (ni motor niti vlasnik) ali on (kupac) ima neku politiku sto se boje motora tice. Njegov novac/njegov izbor! Srecu zelim... Trazi bocne kofere i nosace, prosledio sam tvoj i Giletov oglas sa foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 4 Napisano Mart 4 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel radio neko roll barove za versisa 650, razmišljam se već dugo da stavim na mojeg, ali neznam gde to ima da se kupi i kako se kači, po internetu sam nalazio da se na razne načine kači...Ovako nešto mi se najviše svidelo, ovo na 1(slovima:prvoj) slici, a ovo na 2 (drugoj) slici mi izgleda slabo...Salate vaše slike ako imate na motoru, i jel ste sami pravili kod metalostrugara ili kupili već napravljene...Послато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1779 Napisano Utorak u 11:04 Drug član, 832 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan @nfs Honda cbf WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cbf, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 34000 km, Kragujevac. Cena 5.650 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Utorak u 11:11 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos i Kragujevac! Hvala druze Ali kawica se definitivno kotrlja ove godine, zabavnija je od CBF verovao ili ne! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Utorak u 11:19 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da, ovaj motor kosta jos bar 1200e, dok se servisira, registruje i dokupi osnovno (bar nosac i kofer i sve sam da radim). Kada sam propustio onaj crveni u opremi za 5500e neka prodje i ovaj klot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Utorak u 11:19 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MilosGlavcic je napisao: ste sami pravili Javis se @seba011 i resis problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Sreda u 16:28 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc drugari, prijatelj koji je kupio versysa crvenog iz N. Sada (slika iznad), krenuo da ga servisira i odmah problem,veliki! Leva svecica na sebi nema prihvat za kljuc, odlomljeno sve, iz glave strci samo keramicki deo, navoj je vrv ostao dole. Motor je u Jagodini, nisam video licno ali sa snimka koji mi je poslat jasno se vidi da deo fali. (Pa ti kupi motor koji ti nije poznat!) Je li skidao ko glavu? Mora li agregat van ili ima mesta da se u vis izvuce? Hvala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Sreda u 16:32 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno kako se i keramicki deo drzi na mestu a da ga pritisak nije izbio u vis, ovaj uokvireni deo ceo fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8600 Napisano Sreda u 16:32 Ne silazi, 2211 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Odlomio kada skidao ili tako kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Sreda u 16:33 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako kupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8600 Napisano Sreda u 16:34 Ne silazi, 2211 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8600 Napisano Sreda u 16:34 Ne silazi, 2211 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mikac? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18413 Napisano Sreda u 16:35 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete radili, sacuvajte svecice i posaljite mail u NGK sa oznakama da vidite da li je fus ili original. A moze i merenje multimetrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1825 Napisano Sreda u 16:37 Drug član, 1386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da postoji alat za to, kontra burgija kao za vađenje zalomljenih grejača na dizel motorima.Znači bez skidanja glave motora Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Sreda u 16:40 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taj alat ali ovde stoji keramicki deo i kada se sve sklopi motor je u funkciji, dovezao ga je tako. Ako polomi keramiku, pa i razvrtac da se uvije nesto ce sigurno u cilindar otici... Moje je misljenje da mora glava napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1825 Napisano Sreda u 16:44 Drug član, 1386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Možda zna @Мали Ћаћа ili @Krokodilo Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Sreda u 17:02 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lazna uzbunaaaaaa! Stize mi upravo slika, na svecici je stajalo ovo sa slike. Uhhh 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8600 Napisano Sreda u 17:11 (promenjeno) Ne silazi, 2211 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Otpala gumica.Ili ostatak kape. Promenio Sreda u 17:12 član Žaksi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23195 Napisano Sreda u 17:21 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zove me on u panici, rekoh desnu si izvadio, upada li kljuc do iste dubine? Sve je to prevideo dok se malo smirio Ma dobro je, vec je krenuo da skida agregat... Sacekaj rekoh sutra da dodjem, dve su glave pametnije od jedne... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...