zlaya 238 Napisano Mart 19, 2019 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan TRAVELLER RIDER cushion SW-MOTECH.COM Enjoy long tours to the end, the breathable comfort cushion takes pressure off the back, buttocks and prevents painful pressure points. Pozdrav svima, ima li neko iskustva sa ovim i kakva su iskustva? Ja razmisljam o kupovini posto mi svaka dalja ili duza voznja predstavlja problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 20, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao air hawk...koji je kao the best...nista mi nije pomgao.Boli trtica samo tako.Stavio kod Bobana 21mm gela u sediste,opet nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Mart 20, 2019 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan A jesi probao da menjas pritisak, nesto sam citao da je potrebno neko vreme prilagodjavanja, tj menjanja pritiska u toku voznje da bi se nasla prava mera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...