Sivi 3 Napisano Mart 17, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Batocina Motocikl: GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve , moje ime je Dalibor imam 37god i ja sam iz okoline Batocine. Vec neko vreme vas pratim , s vremena na vreme a duze vreme mi je zelja da ponovo kupim motor . I evo nakon 16 godina provedenih na 4 tocka kupih danas GSX750F , 89to godiste u mehanicki ispravnom stanju a sto se tice estetike pa bice farbanja i sredjivanja ... Kao klinac vozio sam apn4 a posle njega Mz etz 250 onda 16 god nista na dva tocka , moram da priznam da se tesko vracam u vozacku sposobnos jer zardjo sam skroz . Kvacilo pustam ko da ujeda a prednju kocnicu ko manijak , osecaja nemam nimalo no naviknucu se valda ... Toliko za sada od mene :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Suzukista Samo polako i vremenom sve ce da legne na svoje mesto Daj neku fotku masinerije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi 3 Napisano Mart 17, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Batocina Motocikl: GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Biker-Boy je napisao: Dobro nam dosao kolega Suzukista Samo polako i vremenom sve ce da legne na svoje mesto Daj neku fotku masinerije Hvala Biker-Boy a evo i slike . U narednom vremenu u planu je zamena prednje gume , retrovizora , zmigavaca , i farbanje maski prednje zadnje vile i drugih detalja , o tome cu u temi "Sam svoj majstor" a u medju vremenu cu da nerviram komsiluk tj da vezbam po kraju :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 17, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Dalibore. Srećan povratak ovoj lepoj zanimaciji. Ako može mali savet sto se tiče zardjalosti - organizuju se i od strane bjb a i od strane druge organizacije koja je takodje zastupljena na forumu preko clana[mention=4310]djunta[/mention]edit: da završim rečenicu jer me je neko smetnuo p sam ostavio nedoreceno. Organizuju se kursevi bezbedne vožnje koje umnogome unapredjuju sposobnosti vozača. Rekao bih da bi ti to bila odlična početna investicija sa kojom bi se opustio na motoru i počeo da uzivas. Takav kurs otvara nove vidike i skoro svi ucesnici su više nego zadovoljni i gledaju na to kao izuzetno korisno. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14177 Napisano Mart 17, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi 3 Napisano Mart 18, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Batocina Motocikl: GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima :-) Savan , zainteresovan sam za te kurseve i rado bih prisustvovao , ionako moram da polazem za A kategoriju koju ja nemam :-/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. Pretpostsvio Sam da imas polozenoVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi 3 Napisano Mart 18, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Batocina Motocikl: GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Savan je napisao: Izvinjavam se. Pretpostsvio Sam da imas polozeno Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro He he he :-) u cetvrtak idem da uplatim polaganje , a dok ne polozim vozam se oko mog dvorista ko debil :-) ulazim polako u stos ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...