zlig0r 1944 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan obnovio sam ugovor i uzeo novi fon, tako da prodajem stari, LENOVO K6 NOTE ukratko:Dual SIM, 5.5" fullHD displej, 3gb ram, 32g interne memorije, octa core procesor... telefon je rutovan i instaliran custom rom LineageOS 15.1 sa android 8.1 (jer je poslednji fabricki bio Nougat 7.1.1) iako je fon sve vreme bio u par razlicitih futrola, sa zadnje strane ima tackice na metalnim ledjima. na displeju minimalni znakovi koriscenja (nisam ih ni primetio dok nisam malo pre skinuo zastitno staklo)...sto i nije neki problem kad ga turite i silikon i stavite novu foliju/staklo... uz fon ide punjac, znam i gde mi je kutija, te predpostavljam da su u njoj i sluske koje nisam nikad koristio, te kad dodjem kuci cu da proverim sta je sve tamo, i da li mi je ostala neka maska/staklo...naravno sve sto nadjem dajem uz fon... od mana, na ovoj verziji androida me je nesto zezao GPS. u smislu da kad da upalite, on nadje satelite, pokaze tacnu lokaciju, ali ako se krecete - on se zamrzava...ne pokazuje kretanje pa odjednom ponovo izbaci trenutnu lokaciju....nisam se zadubljivao u problematiku....sem toga, fon me nikad nije izneverio u smislu da zakuca, zasecka, pobrljavi... cena 8000 din, u NS-u je, moze slanje naravno, kontak preko BJB ili na 0637173162 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kaze zena - nasla kutiju i dva ne otvorena stakla...no pretrazim i ja kad dodjem kuci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...