Vs5 0 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima zanimaju me iskustva o xtx660 od 2008 godišta, i da li moze da se vozi sa a2 kategorijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Mart 5, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima zanimaju me iskustva o xtx660 od 2008 godišta, i da li moze da se vozi sa a2 kategorijom.A2 kategorija glasi vozila koja su do 35kw i ciji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kw/kg. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vs5 0 Napisano Mart 6, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po fabrici xt660x ima 35kw 48 ks a nasao sam jednu bas dobru koja ima 35.5kw u saobracajnoj pa me zanima da li mogu voziti sa a2 dozvolom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 34.9 i 35.1 je velika razlika, sve preko 35 nije dozvoljeno sa a2, ja sam hteo transalpa a na kraju sam uzeo winda zbog razlike u kw, iako je wind 650cc a transalp 600. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan XT660X je odličan motor. Do skora sam imao 2004 godište. Veoma zahvalan motor za grad i kraća putovanja. Može i duža putovanja kome ne smeta vetar i ko nema suvozača. Odaziv na gas je momentalan a kočnice pefektne. Ovaj motor nije baš za početnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 283 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan XT660X 2008 godište je Minarelijev (ITA) jednocilindraš fabrike koju je kupila Yamaha (ne znam sada - 2000 neke ili slično) i ta mašina se ugradjuje u Yamahu MT03, Spanjolski Derby Mulhacen pomenutu Yamahu XT 660, malu Teneru i u moj motor Aprilia Pegaso Strada. Slažem se sa gornjim postom (Saša) da ovaj motor nije baš za početnike jer iako na papiru izgleda skromno, veoma je startan i kao svaki mono poteže snažno iz mjesta a u vožnji zbog svoje dinamičnosti nudi relativno dobre brzinske prosjeke što zauzvrat traži dobro poznavanje tehnike vožnje. Podatak da je policija grada Modene ( i te cijele talijanske regije) bila opremljena ovim motorima dovoljno govori o ozbiljnosti ove sprave. Ja sam svoga upravo doveo odatle 2008 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...