blizzard035 0 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam gledao rpha 10 i probao i sve mi lezi ekstra osim sto je malo plica... malo mi strci druga brada(e sad mozda je to jer sam spustio bradu pa se nabrckala ) pa ne znam koliko bi to mogao biti problem iz vasih iskustava.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6006 Napisano Mart 3, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je kupio kao kacigu za skini/stavi jer sam je dobio povoljno. Udobnost i enterijer 10+. Lagana je kao pero! Kvalitet i zavrsna obrada 2-. Inace nosim SHOEI XR1100. Elem, kaciga je plitka i pregledna. Dizajnirana kao trkacka prvenstveno. Odlicna u svemu. Buka visoka kao i kod svih kaciga tog tipa, ali aerodinamika i drzanje dobro. Ali sam razocaran zavrsnom obradom do bola, a taj sistem za kacenje vizira je tako uradjen, da se nadam da je inzenjer dobio otkaz u najmanju ruku. Poredim je sa blago boljom kacigom, a sve pisem iz licnog iskustva. A chinguard mi stoji i dalje, ali je popucao kao da je kaciga od 100 eura. Bukvalno se "cepa" guma. Mozda neko ima drugacije iskustvo, ja ti pisem svoje, a mogu da postavim i fotke kao dokaz ako treba. U zavisnosti za koje je pare dobijas, ja bih ipak razmislio sta jos moze u tom cenovnom rangu da se pazari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne bi trebalo da brada toliko strci. Možda nisi lepo namestio, mozda jednostavno ne odgovara obliku glave. Evo kako to treba idealno da stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blizzard035 0 Napisano Mart 4, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Cena je oko 120 evra... problem mi je jer imam glavudzu veliku hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 11, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 4.3.2019. at 10:23, blizzard035 je napisao: Cena je oko 120 evra... problem mi je jer imam glavudzu veliku hahaha Po fotografiji, mislim i da ti previse pritiska obraze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...