Jump to content

Moto Zajednica

Moto zurka ZRENJANIN 9 i 10 maj

Recommended Posts

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Posto zivim  blizu zrenjanina evo da vam javim za prvu moto zurku u Zrenjaninu by Panonski vukovi.Usput evo i jedan tekst iz novina(zrenjaninske)

Prva moto zurka u zrenjaninu uz igracice u kavezu i striptizete

,,PANONSKI VUKOVI,, DOVODE 3.000 BAJKERA

Moto klub panonski vukovi iz zrenjanina 9 i 10 maja,na Sportskom centru ,,Partizan,, , organizuju 1. veliku moto zurku,kojoj ce prema procenama prisustvovati izmedju 2.000 i 3.000 bajkera iz zemlje i inostransva.Predsednik kluba P.V. Ljubisa Pruginic najavljuje u razgovoru za ,,Zrenjaninske,, da ce otvaranje kampa biti u petak 9. maja u 15h.Sluzice se riblja corba,a uvece ce nastupiti bendovi ,,THE FULL,, i ,,KVAZAR,,.Organizatori obecavaju dobar provod do ranih jutarnjih sati.Subotnji program iza koga stoje P.V pocinje u 10h.Za rucak je predvidjen BAJKERSKI PASULJ,a okupljeni ce se takmiciti i u nekoliko bajkerskih igara-bacanju radilice,navlacenju konopca,kotrljanju BIG guma...Takodje,sponzorima manifestacije i prijatel;jima kluba bice urucene zahvalnice,A onda se ocekuje spektakl.Prema recima Pruginica,od 20h kao predgrupa nastupice bend ,,THE FULL,, posle cega ce koncert odrzati i kreber i smak.Ali to nije sve.Uz slusanje gitarskog zvuka,gosti ce imati priliku da gledaju igracice u kavezu,a u ponoc striptiz.Bice to porucuju organizatori veliko iznanedjenje.

Nadam se da ce biti dobro svi koji budu prolazili kroz moj kraj neka se jave pa da idemo zajedno

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

E nemogu da verujem, Kerber i Smak, a ja u Umagu. To se zove sreca u nesreci. Sreca je sto sam u Umagu, a nesreca sto necu cuti dva najbolja benda. Gledao sam ja njih par puta, ali su toliko dobri da bih mogao jos. A pogotovo sto mi je ZR tu u blizini. Vec mi je puo djavo Yu Grupe. Dosadni su vec. Lep provod zelim svima

• U prolazu, 25 postova

Ne se nerviraj,bice i njih na svaki drugi susret kao i yu grupa,i ostali pre njih!  ;)

Pa valjda stignemo do kraja godine na neki od tih susreta??  ;D

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

E nemogu da verujem, Kerber i Smak, a ja u Umagu. To se zove sreca u nesreci. Sreca je sto sam u Umagu, a nesreca sto necu cuti dva najbolja benda. Gledao sam ja njih par puta, ali su toliko dobri da bih mogao jos. A pogotovo sto mi je ZR tu u blizini. Vec mi je puo djavo Yu Grupe. Dosadni su vec. Lep provod zelim svima

Nishta se ne sekiraj bice Kerber i Smak, samo dodji u Kulu 13-15 Jun-a na moto skup i opet cesh uzivati u njihovoj svirci. ;)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ja cu biti tamo. Ako nekom treba uputstvo kako da dodje ili sl. neka mi javi. 064/155-65-00

E, da, moj je onaj plavo beli K7 ZR 11-510

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Napokon da se i u mom gradu nesto desava sto se tice moto-susreta mada cisto sumnjam da ce biti i cetvrtina motora od onog sto najavuljuju,ali podrzavam u svakom slucaju i pozivam sve forumase da svrate makar da se provozamo i popijemo pice.Ako nekome bude trebala bilo kakva pomoc,smestaj ili mesto gde ce da ostavi motor neka me slobodne nazove na 064/612-62-88 Igor

Pozdrav

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Ja potvrdjujem dolazak Maki vidimo se inaravno ostala bagra sa foruma ko bide tamo ako vidite plavo-beli suzuki gsx-r600 k8 e to bi bio ja pozdrav .

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

bas steta jer je istog datuma i u vrbasu moto zurka i u njegosevu ,planiram da posetim i vrbas a i njegosevo jer nisu daleko jedan od drugog ,a ako bude dosadno mozda navratim i do zrenjanina

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Znaci ako vidim dva plavo/bela gsxr-a u subotu da vas cimam?  :)

Trebalo bi biti jedan pored drugog. Onaj LEPSI je moj, a ovaj drugi je Arnoldov!  :D :D :D

U subotu u podne u centru ZR je koncert Bajaga i instuktori, cisto ako nekog zanima...

• Zainteresovan, 528 postova

Bili danas u ZR vladaS, Sandra  i ja.

Cim smo se parkirali primetim sa druge strane neke sminkere na novim K7 750 i K8 600.  ;D

Picture024.jpg

Sidjem sa mog kultivatora pa reko da probam ove nove igrackice, lepo, lepo nema sta.

Picture027.jpg

Stojimo pricamo Maki upalio svoj motor idu on i Arnold da se malo provozaju, prilazi neki tip, takve tipove Maki i Arnold zovu 'inzinjeri' i mrtav ladan kaze Makiju daj malo da mu dam gasa. I vec gura ruku, Maki uhvati rucicu i neda da ovaj zavrne preko 3000-4000 , prvo sam mislio da se znaju a kad sam ukapariao da tip samo tzv inzinjer obilazim oko motora i pocinjem da kipim u tom trenutku je on vec pustio gas i nestao negde (onako kako se i stvorio). Dobro se zavrsilo tip je otiso pre nego sto su meni obrtaju usli u crveno, gledamo se belo svi i nemozemo da verujemo tek posle 15 minuta skontamo da tip vozi neku kantu staru bar 30ak godina al izgleda da je majstor da zavrce gas na tudjem GSX-R-u. Malo zatim ostavim jaknu na 2 metra od mesta gde sam stojao i odma se nacrtase oko nje 2 tipa i zovu 3eg i ocima mu pokazuju na moju jaknu  :o opet poceli obrtaji da mi idu prema crvenom. Maki i Arnold otisli da se provozaju malo vladaS, Sandra i ja otisli malo da prosetamo i istazimo lokalitet. U medjuvremenu se i pozeri  ;D na suzama vratise i pocinje prica naravno o voznjama i motorima.

Picture030.jpg

Onda maki pocinje da nam objasnjava oko njegovog bivseg K4 kako je zbudzio regulator pritiska  ;)

Picture031.jpg

Posto je vladaS bio jako gladan a izrazio je zelju da proba cuvenu pizzu u pizeriji Cone inace je drzi Sandrin stric odlazimo tamo ali Arnold i Maki se plase za svoje mopede da postanu sirocici bez oca i majke eventualno da dobiju brata blizanca a posto je hladno da bi sedeli napolju pribegavamo tehnici zagradjivanja 2 GSX-R-a u cosak uz pomoc dva motokultivatora.

Picture032.jpg

Picture033.jpg

E sad pizzu nismo slikali nego jeli a koga intresuje kakva je nek ode da proba  :P

Evo i dva zabrinuta vlasnika novih motora , da ste samo videli kaku su na svakih par minuta izlazili da bace pogled na njih.

Picture037.jpg

Pozdravljamo se Maki i Arnold se spremaju da ostave motore i da izigravaju supermene na zurci  ;D a VladaS i ja odlazimo za NS motorima, Sandra svraca do svojih i uzima auto i ona odlazi za NS.

Stajanje pred NS-om da se Bavarac natanka

Picture039.jpg

E sad jedna slika za one sto imaju mnogo toga protiv BMW-a  :D . Posto se rezervoar puni sastrane i suvzac i vozac moraju da ustanu a kako bi se izbegle dodatne egzibicije sa pistoljem za punjenje najbolje je skinuti i kofer. ( na suzukiju samo stanes otvoris nemoras ni da ustajes  ;D )

Picture038.jpg

Sreli smo jos par ljudi sa foruma, ako me pitate kako je bilo na zurci-skupu pojma nemam meni je bilo do jaja jer sam uzivao u drustvu prijatelja i isiniskih ljubitelja motora.

ako me pitate kako je bilo na zurci-skupu pojma nemam meni je bilo do jaja jer sam uzivao u drustvu prijatelja i isiniskih ljubitelja motora.

... i pozera!  :D ;D

Salu na stranu, bilo je lepo. Zurka lokalnog karaktera, oko 200tinak motora, dobar pasulj :D, i odlicno drustvo!

Becejac (Arnold) se najavio jos pre par dana da ce doci da se ku*ci sa novim Suzukijem, a na susretu sretosmo jos Sandru, Gunner-a i VladuS.

Nemogu da propustim a da im se ovom prilikom ne ZAHVALIM sto su zjbavali Arnolda i mene dok smo u piceriji svakih par minuta strazarili nad NJIHOVIM motorima (mislim, lako cu ja, ali dosli ljudi iz NS, gre'ota da pesace nazad).  :) :) :)

Pozdrav ljudi, mnogo mi je drago sto sam vas upoznao, i nadam se da cemo se uskoro opet videti!

Ziveli!

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

moto zurka je bila dobra solidno na lepom mestu ogradjeno ulaz pristojan sve pohvale za prvi put,iako je tog dana bilo i u vrbasu,njegosevu i nisu stigao sam da odem na tri mesta i evo nesto slicica

ova prva je kada smo stigli mos-DSC042_thumb.jpg ovo je slika  jedne od igara koju nisam video jos ni na jednom susretu dyg-DSC042_thumb.jpg hm4-DSC042_thumb.jpgn9u-DSC042_thumb.jpg 4nq-DSC042_thumb.jpg bxw-DSC042_thumb.jpg a evo mali i stitfajta sa skuterom rqg-DSC042_thumb.jpg lxf-DSC042_thumb.jpg

to bi bilo to zatim smo iz zrenjanina otisli u njegosevo da vidimo sta ima bilo je malo manje motora ali je bilo lepo ulaz za dzabe odatle sam uspeo samo da uslikam ovo jer smo se malo zadrzali .dva brata 7cd-DSC042_thumb.jpg a ovo su slike iz vrbasa nije bilo nesto u 9h su nam naplatili ulaz nizasta da bi slusali neki pocetnicki benda koji rasteruje masu 2a1-DSC042_thumb.jpg lfa-DSC042_thumb.jpg evo sanje i njene drugarice ek4-DSC042_thumb.jpg naj skuplji motor sto je bio na susretu kosta 150000e rucni rad 7im-DSC042_thumb.jpg twr-DSC042_thumb.jpg 82m-DSC042_thumb.jpg 14g-DSC042_thumb.jpg

bas sam se juce lepo proveo i navozao,video sam dva suzukija k7 k8  ,prosao nekoliko puta pored nji ali nisam bio video njihove vlasnike, ljudi pa gde ste bili .Upoznao sam jednog clana rpada gunera bas kada sam se spremao da idem za njegosevo rekao mi je da se video sa makijem i arnoldom taman kada mi je reko gdesu oni su otisli da se provozaju .bas mi je zao sto ih nisam upozno

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Sto se mene tice bilo je extra za prvi put posebno pohvaljujem igre koje su me bas zasmejale.Video sam i ,,neka,, dva nova motora  ;D  ali sam se upoznao samo sa jednim vlasnikom Maki-jem.

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

Road Gunner je sve rekao.

Jako prijatno druzenje sa Sandrom, Arnoldom i Makijem (covek je service/tuning manual). :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja