Marko84 0 Napisano Februar 19, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: TDM 850 4xt Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje li neko migavce za wing rack nosač kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Februar 19, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na ove imam ja, s tim sto je jedan dobar a drugi malo iskrivljen (naslonio sam na na zid slucajno) Z145L L/H Wingrack Indicator WWW.MANDP.CO.UK <p>Givi is a market leader in Motorcycle Accessories, producing functional and stylish detachable hard panniers, top cases and easy fit frameworks. Whether your journey warrants a one... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko84 0 Napisano Februar 19, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: TDM 850 4xt Prijavi odgovor kao problematičan Da ovakvi mi trebaju, jel možeš da mi pošalješ slike tih tvojih migavaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...