zemunac72 1453 Napisano Februar 18, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam dodatak za vizir,Ivan ga je pravio i bio sam prezadovoljan. U udesu je pukao veliki vizir ali je dodatak ne ostecen. Kompletan sa srafovima,odstojnicima,maticama.... 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Februar 18, 2019 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li bar da castim ako poklanjas,bas mi treba takav i dugo ga pecam za dovilku,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Februar 18, 2019 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi zahvalan ako bi to meni poklonio. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 18, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Niko je napisao: Mogu li bar da castim ako poklanjas,bas mi treba takav i dugo ga pecam za dovilku,pozz Bio si prvi,tvoj je. Posalji mi podatke za slanje,ili hoces da dodjes i uzmes licno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, zemunac72 je napisao: Bio si prvi,tvoj je. Posalji mi podatke za slanje,ili hoces da dodjes i uzmes licno Nemoj njemu, posalji ovom drugom (MICALEXC), i neocekivano "ulepsaj" dan obojici... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 18, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan ko prvi posalje poruku sa podacima za slanje,ili kaze da ce doci po krilce...njegovo je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 19, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dodatak za vizir otisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...