Biker Q 1642 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih nesto pribliznih dimenzija, moze da bude nizi malo a pozeljno je malo siri da bude. Fi 22mm. Slike i poruke sa opisom i cenom mogu i na viber 0658928652. Za slucaj hitnosti stavljam od tomosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i poni bicikl ima takav volan Šalim se malo. Neobičan volan. Za koji je to motor, čoper neki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao u Motoboxu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louisu tako nesto Buy Fehling High Bars With TÜV | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU Fehling High Bars With TÜV at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskrivio sam ga letos kada sam zaspao u 6 ujutru na 30 na sat posle 2 noci ne spavanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...