Aleksandar01 0 Napisano Februar 16, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,imam Yamahu Ybr 125 i hteo bih da se čuje bolje, jer sa svojim originalnim auspuhom je veoma tiha....Voleo bih da cujem neke savete jer sam procitao na nekim forumima da kad se izbuši auspuh iza da se dobija bucniji zvuk koliko je to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 17, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ta zelja je uvek prisutna,prosli smo sve faze,i kad sam ja bio klinac,i kad je moj klinac bio klinac.Mozes da ga izbusis,nije neka steta,dobices dublji zvuk.Ne mnogo,ali nijansu dublji.Mozda da stavis neki aftermarket,dragon ada i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je fabrički auspuh, bušenjem ništa nećeš dobiti osim da prdi kao progoren lonac. Probao par puta i vrlo brzo shvatio da aftermarket auspuh nije bez razloga skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Februar 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7360 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imas na oglasima za 50-100 eura polovne aftermarket protocne auspuhe, uzmi to uzivaj u zvuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar01 0 Napisano Februar 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13099 Napisano Februar 17, 2019 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i da zaglaviš flašu od "Coca-Cole" između felne i viljuške. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar01 0 Napisano Februar 17, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li paše grana sa ovog auspuha na yamahu ybr 125? Motocikli | Oprema i delovi : Sportski Carbon Auspuh za 4T Skutere GY6 15.02.2019 - ID 20212473 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM NOVI Sportski karbon auspuh za cetvorotaktne skutere GY6 krivina je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 17, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne narucis neki sa aliexpresa? Za 125ccm ce da vrse posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Februar 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7360 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Aleksandar01 je napisao: Da li neko zna da li paše grana sa ovog auspuha na yamahu ybr 125? Motocikli | Oprema i delovi : Sportski Carbon Auspuh za 4T Skutere GY6 15.02.2019 - ID 20212473 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM NOVI Sportski karbon auspuh za cetvorotaktne skutere GY6 krivina je ... Grana sigurno ne pase, ali to moze neko da ti preradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 17, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan vozio drugar na libertiju 125 ,nije loše ,dubok zvuk,ali ipak je to skuter i na njima ti aftermarket lonci imaju drugaćiji zvuk nego na motoru*uglavnom lošiji.Mislim da je taj lonac mali i tanak vizuelno,proveri i nekako deluje jeftino uživo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar01 0 Napisano Februar 18, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sto sam poslao je za 49 kubika a ovaj je od 125 do 400cc ... Sta mislite o ovom? Motocikli | Oprema i delovi : Sportski Carbon Auspuh 4T GY6 10.02.2019 - ID 20055257 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Sportski karbon auspuh za 4T skutere od 125cc do 400cc, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 18, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je to isto samo malo veći.Mislim da je drugar imao taj veći .Kupi polovan lonac iz ade ili tako nešto.Verovatno ima za 50 evra.Mnogo bolje izgledaju ,ovaj je skrnav.Zovi u adu mozda race ili dragon ima neki polovan .Polovni mogu da izgledaju ko novi.Verovatno ćeš morati da prepravljaš granu pa taman uradi sve kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...