Anes 1 Napisano Februar 16, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav clanovima foruma, Pele iz Novog Pazara, ponosni vlasnik Aprilie Leonarda 150cc, 98god, kroz par meseci nadam se i nekom super sportaku. Inace vozio nekog kineza 50cc od malih nogu. Kamilu (leonarda) kupio prosle sezone i prezadovoljan ali vec ove mi organizam trazi nesto jace. Imam par pitanja u vezi nje i izduva (auspuha) pa ako neko moze da mi objasni da li da u nastavku ove teme postavim pitanje ili da otvorim novu temu? Hvala unapred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао.Можеш, на пример, да позајмиш ову тему: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115227-aprilia-leonardo-150/&share_tid=115227&share_fid=12215&share_type=t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anes 1 Napisano Februar 16, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.4.2009. at 22:42, Bigneda je napisao: Samo u komentaru da postavim pitanje ili ? Jel ce ostali da vide ako je tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да, слободно.Већина активних људи на форуму чита све теме, па ако може да помогне, пискара, ако не може, искулира. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anes 1 Napisano Februar 16, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нема на чему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...