deki295 545 Napisano Februar 12, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ocitava stanje baterije i u zavisnosti od temperature i napunjenosti akomulatora puni odredjenom amperazom. Kad je pun iskljucuje se sam. Snaga punjaca je 6A i moze da puni i moto i auto akomulatore. Cena 1600din.Dostava moguca na teritotiji Beograda i Zemuna uz prethodni dogovor. Punjac je glanc nov, prikacen je samo zbog slikanja i provere ispravnosti. Super tenera je najbolji motor(bar za mene) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moze meni :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Februar 12, 2019 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6A je malo mnogo za punjenje moto akumulatora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Februar 12, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Znaci moze i 6 ali moto puni sa 2 ili manje, ko sto rekoh to je inteligentni punjacSuper tenera je najbolji motor(bar za mene) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Februar 12, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi tel da ostavim. 0653939214Super tenera je najbolji motor(bar za mene) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Februar 12, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imaš li još koji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Februar 12, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Nebavim se preprodajom,imam samo jedan i ovaj je sasvim slucajno uso u kombinaciju i prodajem ga jer imam vec jedan i to po nabavnoj ceni ako ne i jeftinije, sto mozete lako proveriti na aliju i ostalim soping aplaikacijamaSuper tenera je najbolji motor(bar za mene) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Februar 12, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Najbrzi je bio kolega nenadbg88. Super tenera je najbolji motor(bar za mene) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...