tibor 592 Napisano Februar 18, 2025 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki gtl 1600 kod nas na forumu na prodaju? Pouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 592 Napisano Februar 18, 2025 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovaj BG 13-715, znamo li ko je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23164 Napisano Februar 18, 2025 Vozim motor, nisam BAJKER, 2859 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport '16 Prijavi odgovor kao problematičan Imas dobar u Tehnodromu, ja ga probao prosle nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1204 Napisano Februar 18, 2025 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1386 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 2. 2025. at 19:50, tibor je napisao: da li je tacno da GTL1600 trosi ulje? Moj na nekih 7000km predjenih prosle sezone je potrosio oko 400 - 500ml. t.j bio je na maksimumu a sad kad sam menjao ulje bilo je blizu minimuma. Da kazem sa je dobar deo presao letos na autoputu i brzim magistralama. Inace ima 90.000 km predjenih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 66 Napisano Mart 7, 2025 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 2/18/2025 at 5:17 PM, BokyBoy said: Imas dobar u Tehnodromu, ja ga probao prosle nedelje... Kako funkcionisu probne voznje kod njih? Vremenski ili par krugova po kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23164 Napisano Mart 8, 2025 Vozim motor, nisam BAJKER, 2859 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport '16 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, SriverFX je napisao: Kako funkcionisu probne voznje kod njih? Vremenski ili par krugova po kraju? Ne znam, ovo je bilo prijateljski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 66 Napisano Mart 13, 2025 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Znaci samo da kazem da si mi prijatelj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23164 Napisano Mart 13, 2025 Vozim motor, nisam BAJKER, 2859 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport '16 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, SriverFX je napisao: @BokyBoy Znaci samo da kazem da si mi prijatelj Ako hoces da dobijes batine tamo, slobodno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12554 Napisano Mart 23, 2025 Ne silazi, 2194 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 2. 2025. at 16:30, tibor je napisao: Ima li neki gtl 1600 kod nas na forumu na prodaju? Pouzdan. BMW K1600 GTL Exluzive WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW K1600 GTL Exluzive, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 40000 km, Zvezdara. Cena 14.300 € - Motori - Polovni Automobili Ovaj prodaje @Stefan Lone Wolf , dobar je momak, pa kapiram da je i motor dobar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 373 Napisano Mart 23, 2025 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Moj na nekih 7000km predjenih prosle sezone je potrosio oko 400 - 500ml. t.j bio je na maksimumu a sad kad sam menjao ulje bilo je blizu minimuma. Da kazem sa je dobar deo presao letos na autoputu i brzim magistralama. Inace ima 90.000 km predjenih.Kod mene nisam primetio da trosi, sipano je originalno BMW ulje poručeno iz nemacke, ove godine idem sa SilikoneleInace sam GTL treba na 10.000km da trosi do 500ml jer ga koristi za dodatno hladjenje a ne zato sto mu se trosi Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 373 Napisano Mart 23, 2025 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki gtl 1600 kod nas na forumu na prodaju? Pouzdan.Ako trazi GTL Exkluziv izvolte na kafu Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4119 Napisano juče u 18:24 Drug član, 1889 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2017 2. Vreme provedeno na motociklu: 3 sata 3. Šta mi se dopada: Zaštita od vetra za visoke sa standardnim vizirom1.91,položaj nogu,potrošnja 6.2l/100km,muzika,ubrzanje od 120 pa nadalje nema kraja,zvuk motora (prvo mirno a posle kao neki R što neko reče).Dugačke ,brze krivine u nagibu može da proðe koliko hoćeš brzo a da ostane stabilan,jede te dugačke brze krivine.Telelever ili kako se već kaže oseti se da pegla krivinu lepo.Udobnost za suvozača . 4. Šta je moglo biti bolje: Cena.(verovatno će propasti kupoprodaja zbog 1000e) Kocenje me nije odusevilo valjda zbog te tezine ili je ovaj pre mene potrosio kočnice. 5. Moj utisak: Moj utisak je da možeš ozbiljno da doðeš u problem ako ne gledaš u brzinomer,nemaš osećaj da ideš brzo a realno si na 170 kmh npr. .Ovo pogotovo u krivinama sa gs istu krivinu proðem sporije dok sa GT prodjem brze a mislim da je sve sporije..Motor je za autoput,ko hoće i po gradu bez problema sam se provlačio i sa koferima a danas je bila baš gužva(ok ne kao sa mojim f900gs ali sam isto svuda prošao samo sporije). Provlacio sam se samo ne moze tako oštar ugao kad menjas traku ,zbog kofera ,inace svuda se provlacim. Dugačke brze krivine JE-DE ,brzo stabilno kao voz a ti u nagibu u veelikoj brzini a na motoru mirno ,muzika ,udobno .. motor moćno reži ,fino nije džukački. U mestu je tezi GS 1300 adv nego ovaj ,dosta... i ako GT ima vise kg ..nije tezak koliko se to cini na papiru. Sa ovim nema greske ,mislim da krupniji ljudi mogu po gradu da ga savladaju i da ovo može biti jedini motor uz malo pažnje. Pravi behemont. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6387 Napisano pre 22 sati Drug član, 4298 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Točno tako sam ga i ja doživio i to u nekoliko navrata.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...