Savan 8689 Napisano Mart 27, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava, daj neki update. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Mart 27, 2019 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam slučajno naleteo na temu, evo i ja sam zainteresovan ukoliko još uvek stoji akcija uzeo bi dve jednu XXL i jednu L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1971 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nasli smo se na sajmu sad taj prijatelj i ja...kako me video, prva je bila "nista me ne pitaj" majice i duksevi za moju firmu ce biti gotovi za 15 dana...onda ima smisla da ponovo pritisnem za #58...ja nisam odustao od ideje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima l' novosti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj još mesec dva/tri pa da dodjem ponovo na godišnji Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1971 Napisano April 16, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha, Savane, ne bih se iznenadio da na kraju tako bidne! poslao sam mu upravo poruku kakvo je stanje i stabce biti sa ovim "projektom" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svakako bez brige i opterecenja. Ako bude-bude, ako ne, nikom nistaVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1771 Napisano April 16, 2019 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Savan said: Sacekaj još mesec dva/tri pa da dodjem ponovo na godišnji Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Koliko vi to puta godisnje idete u Srbiju? Mislim da smo zreli za temu Gastarbajteri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Idemo jednom godišnje na zimovanje, i jednom na letovanje. Potrefilo se zadnje 3 godine da mi Srbija najbolje odgovara za skijanje, pre toga smo bili 2 godine u Slovačkoj. Letovanje je obično kombinacija Srbija/Grcka mada zadnje 3 godine mi se ne ide nigde sa 3 indijanca. Kod dede u dvorištu u bazenu je najbolje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Jun 17, 2019 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima li išta od ovog projekta baš su lepo zamišljene izgleda ganjan i kvalitetan materijal, šteta da ceo projekat propadne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 29, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se ovome nadao za Brno, ali kako izgleda ove godine ništa ni od Brna ni od majice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...