Darko Floyd 920 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je na prošlom konkursu jedan naš kolega sa foruma već dobio posao a mi dobrog radnika da pokušamo i ovog puta. Nemačkoj firmi je potreban dobar poznavalac motornih vozila koji bi radio na izdavanju COC sertifikata za uvoz polovnih vozila. Sedište firme je u Beogradu a posao je uglavnom kancelarijski. Od uslova potrebno je: - poznavanje motornih vozila kao i praćenje trendova u auto industriji - Izuzetno dobro poznavanje rada na računaru u mrežnom okruženju. Dobro poznavanje hardvera je velika prednost. - Engleski jezik obavezan, poželjno i znanje Nemačkog - Vozačka dozvola (aktivan vozač) Školska sprema, poželjno mašinska ili saobraćajna ali nije uslov samo je bitno da ispunjava ostale uslove. Plata je pristojna i nije nikakva tajna, biće saopštena prilikom razgovora sa kandidatom. Zainteresovani mogu svoj CV poslati meni na e-mail: darko.stevanovic@dekra.com a ja ću ga već dalje proslediti Za sve dodatne informacije ili bilo koju vrstu pomoći vam stojim na raspolaganju. Pozdrav drugari i srećno Darko P.S. Oprostite što ću zaključati temu ali ne želim nikakva prepucavanja ovde, za sve dodatne informacije Vam stojim na raspolaganju. 5 4 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...