MARKO9966 20 Napisano Januar 27, 2019 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je prikladno mesto, ako nije neka neko od administratora premesti u drugu sekciju. Treba mi preporuka za dobrog i poštenog prodavca polovnih delova. Imam Kawasaki EN500 '99 godište. Trebaju mi polovni cilindri u dobrom stanju, da nije rađeno honovanje niti bilo šta slično, to su cilindri koji ujedno pasuju i na KLE, GPZ i ER mašine. Ja nemam vremena a ni alata da proveravam cilindre da li su prošli kroz mašinsku obradu i slično + bi bilo finansijski zamorno da idem od mesta do mesta i proveravam svaki deo. Zato mi treba preporuka od vas, forumaša, za poštenog prodavca koji me neće zeznuti, ipak je polovan deo u pitanju . Znači hoću dobar deo koji bi trebalo poslati poštom. Već 2. godina mi motor stoji u garaži i više niti imam živaca a i pri kraju sam volje da ga popravljam. Takođe može i preporuka za dobrog i iskusnog majstora u okolini Jagodine koji ima potreban alat vezan za cilindre, klipove, tj da premeri i vidi da li treba još nešto a da ja ne znam. Hvala unapred na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...