Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 2/1/2019 at 8:33 PM, yogibear said: "Dec 18, 2018 - The bodies of two female tourists have been found in the High Atlas mountains in Morocco, prompting a murder investigation. Louisa Vesterager Jespersen, a 24-year-old from Denmark, and an unidentified 28-year-old woman from Norway were found in a remote mountainous area near the small village of Imlil, the Moroccan interior ministry said. Both had neck injuries that had been “caused by a cutting device”, reports Sky News." Treba li da prevodim ovo? Nažalost.. Ne moraš da prevodiš, sve jasno..Dešavalo se toga i pre tamo kako sam kasnije saznao.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Zivko said: Ovo na znaku mora da pise stop? Hhaha, daa..piše STOP.. Zanimljivo nam bilo..ima još takvih znakova koji su enigmatični.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Zuba87 said: Добро, 'ајде, хоћу. И ја сам неки људ Где се дедоше удбаши на скутерима, који су вас пратили све време, када су хтели ритуално да вас скрате за главе у лажном селу? И шта рекоше, што тамо мрзе туристе? Udbaši na mopedima su brinuli o nama za vreme boravka u Fesu i Merzugi, a ovamo ka ''fake Imlilu'' izgleda ni udba ne zalazi.. Možda nisi pročitao, radi se o nekoj ekstremnoj zatvorenoj zajednici...uglavnom, ne idite tamo ni po danu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, mile fazer said: jako dobar prikaz putovanja od samog pocetka pa do dolaska doma. u pojedinim trenucima i hrabro i ludo u isti mah. bravo. Hvala Mile.. Inače, na Sardiniji smo letos ti i ja imali blizak susret u krivini..daaa, to sam bio ja.. al nadam se da smo zakopali ratne sekire.. Pozdrav iz Novog Sada.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Bokes said: Extra! Isčekivao sam novi nastavak kao svaku novu epizodu dobre serije, koja se završila baš kad je počeo zaplet. Uživao sam čitajući. Al bre ne znam ko su veći divljaci u pojedinim momentima, dal oni tamo, dal vas dvojica... :-) Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока Hvalaa.. oni su veći divljaci, veruj.. ali na momente jeste bilo nerešeno, priznajem.. Pozdrav za KV! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма, прочитао све, него не иде у главу да те чувају тамо где си добродошао, а да нема никога да те сачува ако скренеш десно код Лајковца...И опет, затворена заједница, али у невољи човек, помози му, не акај га...Ок, ми и они... Небо и земља... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, zemunac72 said: Bravo, hrabro i uspesno. Koliko ste presli km i koliko je kostalo po motoru sve ukupno? Hvala.. Ukupna kilometraža od mog polaska iz Novog Sada je bila blizu 12000 kilometara, s tim da sam ja se vozao intezivno i po Srbiji i Crnoj Gori nekih 5,6 dana dok sam sačekao Mašu i Maria..Ja sam potrošio nešto oko 2200-300 evra, a Maša i Mario dosta više jer je njih dvoje pa smeštaj i hrana sve duplo izađe.. može to dosta jeftinije a može i skuplje. Gorivo i trajekt je isti trošak za sve, a hrana, smeštaj i ostalo je već individualno.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Satelis said: Bezi bre covece, citam i sve mi nesto napeto sa mislima, jos kad procitah za one sto cuce u zasedi... brrr brrr, svaka cast na hrabrosti. Za neke zemlje treba imati za pojas neko orudje, nikad ne znas kad ce zatrebati..... onog pojeo mrak, ovog suma, onog pesak Koliko ste presli kilometara, cena planinarenja sve ukupno i fala vi na putopisu Pozdrav..za cenu i kilometre sam gore odgovorio.. Planinarenje (vodiče) nam je prijatelj Rašid završio za nekih 40tak evra jer je vidio da smo odlučni da idemo sami, pa je molio neke prijatelje da daju neku simboličnu cenu.. Inače vodiči deru planinare sa 150, 300 do 500 evra za uspon! Ostalo se ništa ne plaća , nikakve takse i slično.. naravno u selu smeštaj po izboru, svaka kuća izdaje krevete..nije skupo selo.. Ako neko ide, mogu dati kontakt našeg Rašida, dobar je drug i kod njega je bezbedno. Maša je boravila u njegovoj kući sama uz puno uvažavanje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima, vidim da se većini svidelo.. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, srbac said: “ Opasno”odlično. Pretpostavljam da hladnjak I dale drži onako zakrpljen Hvala na putopisu. Hvala..hladnjak je u povratku kroz Hrvatsku počeo intezivnije da pušta, pa sam čim sam stigao u NS poručio novi u BMW-u.. Stiglo posle nedelju dana, namontirao, odradio komplet servis..zasluzio je.. inace, taj motor vozi sada moj prijatelj i i dalje radi kao singerica, kvarova bez..Mislim da je spreman da ode opet do Afrike i nazad, a sada i zna put.. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 3, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bato ADV je napisao: Hvala..hladnjak je u povratku kroz Hrvatsku počeo intezivnije da pušta, pa sam čim sam stigao u NS poručio novi u BMW-u.. Stiglo posle nedelju dana, namontirao, odradio komplet servis..zasluzio je.. inace, taj motor vozi sada moj prijatelj i i dalje radi kao singerica, kvarova bez..Mislim da je spreman da ode opet do Afrike i nazad, a sada i zna put.. Moram, nek me lincuju bavarci... Da si vozio Japanca, bez zamene bilo kakvih delova bi ponovo mogao za Afriku.)))))))))))) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje,svaka čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Opako baš, prepričavam ženi sav nadahnut u nadi da će bar malkice da se zainteresuje i probudi avanturistu u njoj... evo kad Maša može do Afrike 'ajmo mi bar do Turske...Podigla desnu obrvu, levo oko zatvorila, usta skupila kao da je pojela nešto kiselo, aj ne lupetaj, je...a vas Afrika, a u Tursku možemo strogo avionom.Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 5, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vidakn je napisao: Opako baš, prepričavam ženi sav nadahnut u nadi da će bar malkice da se zainteresuje i probudi avanturistu u njoj... evo kad Maša može do Afrike 'ajmo mi bar do Turske... Podigla desnu obrvu, levo oko zatvorila, usta skupila kao da je pojela nešto kiselo, aj ne lupetaj, je...a vas Afrika, a u Tursku možemo strogo avionom. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Najbolje rešenje je švalerka koja voli motor 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1645 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1331 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto pomislih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan On 28.1.2019. at 1:42, darko dav je napisao: Svaka čast,lepa tura,jedna od mojih sledećih. Vidim spomenuo si ove godine Mongoliju, hehehe, izgleda da ce bit dosta nasih ove godine tamo.Ja Jos uvek nisam siguran dal cu uspeti,ali dvoje, troje iz Svilajnca idu sad avgusta Ko ide za mongoliju preko moskve moze slobodno da mi se javi, +79262360793 bice docekan k'o kod svoje kuce, nas servis www.2x4station.ru ima mehanicare sa najduzim radnim stazom na BMW motorima u ovom delu sveta a ako nije u pitanju BMW svejedno neka se ljudi jave, ja znam sve od belgoroda do vladivostoka i sta god treba mogu da pomognem, ima kolega koji rade druge marke i ako im treba pregled ili servisiranje bilo gde po ruti mogu da dogovorim da ih sacekaju. 12 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, A.J. said: Ko ide za mongoliju preko moskve moze slobodno da mi se javi, +79262360793 bice docekan k'o kod svoje kuce, nas servis www.2x4station.ru ima mehanicare sa najduzim radnim stazom na BMW motorima u ovom delu sveta a ako nije u pitanju BMW svejedno neka se ljudi jave, ja znam sve od belgoroda do vladivostoka i sta god treba mogu da pomognem, ima kolega koji rade druge marke i ako im treba pregled ili servisiranje bilo gde po ruti mogu da dogovorim da ih sacekaju. Aleksandre, HVALA i ovde, javno! To je velika stvar i takva podrška mi puno znači! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto pomislih +1Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 5, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zemunac72 je napisao: Najbolje rešenje je švalerka koja voli motor znamo i takve,čak je išla u maroko na motoru,prava švalerka ,voli da se troši na nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 5, 2019 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, A.J. je napisao: Ko ide za mongoliju preko moskve moze slobodno da mi se javi, +79262360793 bice docekan k'o kod svoje kuce, nas servis www.2x4station.ru ima mehanicare sa najduzim radnim stazom na BMW motorima u ovom delu sveta a ako nije u pitanju BMW svejedno neka se ljudi jave, ja znam sve od belgoroda do vladivostoka i sta god treba mogu da pomognem, ima kolega koji rade druge marke i ako im treba pregled ili servisiranje bilo gde po ruti mogu da dogovorim da ih sacekaju. Sta reci,nego svaka čast druze.Da nas je sto vise takvih.Ja isto tako,kolko mogu svima koji putuju i prolaze kroz moj grad, maksimalno pokušavam da pomognem i da ih ugostim,samim tim i okaksam putovanje Videćemo se sigurno kad tad,i popiti po neko.Ziveli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 6, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, darko dav je napisao: Sta reci,nego svaka čast druze.Da nas je sto vise takvih.Ja isto tako,kolko mogu svima koji putuju i prolaze kroz moj grad, maksimalno pokušavam da pomognem i da ih ugostim,samim tim i okaksam putovanje Videćemo se sigurno kad tad,i popiti po neko.Ziveli ne vidim nista neobicno u tome. jedan moj drugar iz vladivostoka je napravio spisak sa telefonima ljudi po celoj rusiji koji su vazda voljni da pomognu motoputnicima tako da ko bude kretao u ovom pravcu nek se prethodno javi da mu dam vazece kontakte. postoji i aplikacija Moto Helplist i za android i za iOS i manje-vise redovno se podrzava (moderator spiska svake godine proverava telefone i njihovu aktualnost i mogucnost ljudi da pomognu i azurira spiskove) tako da mozete i app da instalirate na telefon https://motohelplist.com/ 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 6, 2019 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 3.2.2019. at 15:43, Bato ADV je napisao: Hvala Mile.. Inače, na Sardiniji smo letos ti i ja imali blizak susret u krivini..daaa, to sam bio ja.. al nadam se da smo zakopali ratne sekire.. Pozdrav iz Novog Sada.. znam Bato da sam sa tobom imao dodir torbama u jednom điru ali bilo i dobro prošlo. još jednom ovo šta si prošao je , malo reci, za svaku pohvalu. moj naklon svoj trojici. Promenio Februar 6, 2019 član mile fazer 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 8, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Bez vase ludosti il hrabrosti kako god, ovo ne bi bila ovakva prica I putovanje. Mozda I jedan od najboljih putopisa meni licno koje sam citao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 11, 2019 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bato, svaka cast sto si ovu nesvakidasnju avanturu podelio sa nama! Puna podrska za svako sledece putovanje, a i putopis (vidimo da ti dobro ide)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...