milosn 67 Napisano Januar 22, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, i krava kaze muu.. kad udje negde, pa je red i ja da se predstavim. Srednjih godina , Miloš mi roditelji dali ime, a Nikolić nasledio po ocu (kako već ide kod nas), Beograd, Srbija. Vozim Africu Twin Adventrue Sport i Yamahu Xmax400. Staž mi i nije velik, nekih 3 godine na 2 točka. Pre dosta vozio bicikl, ali kolena polako popuštaju, pa sam se motorizovao. Toliko od mene za sada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 22, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Miloše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan hahaha originalno predstavljanje. Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Milose, Lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Januar 22, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, nije loš motor , ide lepo. Vidim nema teme za ove nove afrike, moramo to da ispravimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 22, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...