lalajko 2027 Napisano Januar 17, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve ladje su mi potonule, Revit ne radi Sand 3 u 6xl velicini, samo zenske brojeve Ima li ko info gde moze da se kupi nesto u toj klasi? Znaci, Cordura, kisna postava, termo postava, dobra ventilacija, protektori CE2, podesavanja sirini, produzeni model. Isto i za pantalone. Nadao sam se u Modeku, ali u Motoland kazu sa nemaju Takomu 2, moze da se naruci - bez probe! Stize u najboljem slucaju u martu, a ako ne odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14146 Napisano Januar 17, 2019 Cool tip, 3035 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan a da smrsas malo? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па није годинама улагао у то да сад олако све баци низ воду због одела... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3115 Napisano Januar 18, 2019 8-bit, 1906 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Zuba87 je napisao: Па није годинама улагао у то да сад олако све баци низ воду због одела... Samo je 20% vode, ostatak masti ode u ugljen-dioksid 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дакле, мршави људи су зли, кваре нам планету, јер праве угљен-диоксид? А ми дебели смо пријатељи планете и чувамо у себи све нездраво. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Januar 18, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zuba i ja, kad sednemo u jugića ne možemo da zatvorimo vrata. Sve zbog jakni/m^2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Januar 18, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo tesniju jaknu i pantalone,sad da vidim da li cu da smrsam,ovako nije islo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Januar 18, 2019 Ne silazi, 5566 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan IXS ima u svojoj ponudi takve brojeve. Radi ih ona firma sa Mirjeva BSZ Company. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Velika preporuka za POLO MOHAWK komplet. Platneni je, sa koznim ojacanjima na ramenima i laktovima. Kod mene mozes da probas jaknu 4XL (meni knap) i pantalone 4 i 6 XL (6XL mi odgovaraju). Odlicna polotex membrana, ogromni otvori na ramenima, rukavima, ledjima i butinama. Ovde mozes da vidis kako jakne stoje na meni i sinu (kupio sam i njemu jaknu). Ako ti neka velicina odgovara, mogu da ti donesu Sekula ili Bera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...