Aleksandar KI 15 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nova, prolecna, L, bez protektora ali ima dzepove za njih, prodajem je jer mi je velika ;D..otprilike odgovara 175, 75-80 kg!! a cena: 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugar! Jakna mi se svidja, a obzirom na moje dimenzije i težinu (176cm, 80kg) velika je verovatnoća da će mi odgovarati. Ja sam u Beogradu. Ako u skorije vreme dolaziš ovamo ili imaš bilo koga ko dolazi, dogovorićemo se da se nađemo, nadam se na obostrano zadovoljstvo! Za dalji kontakt možeš mi se javiti na 064/121-13-13, Igor. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ok, samo je problem to sto ne znam kad cu za bg, ali ako bude isao neko saljem je i cujemo se!! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata, a kupac neka predje puno km i neka ga dobro sluzi!! moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...