peratrap 787 Napisano Decembar 21, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ima li neko iskustva sa moto sajmom u Veroni, naime pocinje 17. januara a zanima me vredi li otici . brmmm,brmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pero, ovisi o tome kolika su ti ocekivanja. ako ti je samo do expa i ideš sam onda se ne isplati, ali ako ide vas 4 - 5 pa djelite troškove puta nekim komotnim autom i usput se provedete onako opušteno onda vrjedi pogledati tih nekoliko novih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Decembar 23, 2018 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Verona expo...kao i par drugih sajmova u Italiji, po svojoj koncepciji je drugačiji od...recimo milanskog EICMA. Verona je mnogo više orijentisana ka aftermarket sektoru, tako da prisustvo najjačih proizvodjača motocikala nije prioritet. Ni organizatorima, ni fabrikama. Ovo je više izlog za "male" radionice i proizvodjače koji se bave proizvodnjom svega dodatnog za motocikl. Ima interesantnih prerada, custom, cafè i drugih varijacija na temu...naravno i " originalnih" izdanja, ali...Prisustvo neke marke ponaosob uglavnom se svodi na volju lokalnog dilera da marku a i sebe predstavi na nekom od štandova, tako da može da se desi i da ne bude nečega što je bila recimo svetska premijera samo par meseci pre ovoga dogadjaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan evo pronto je rekao bit mada ima i novih modela za pogledati kao npr. nekoliko inacica honde GL sa najvecom kubikažom baš kao što i ti ( preatrap ) voziš a i Honda cbr 1000 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 23, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi voleo da vidim nove modele uživo.Za srbiju novi modeli su sve od 2009 naovamo I to zato što ih nemožeš videti na ulicama.Ustvari nigde, nažalost .Ovo je malo deprmirajuća konstatacija na stanje motociklizma u Srbiji. Manje deprimirajuće je da je verona blizu raznih skijališta pa se može iskoristiti najeftiniji period u sezoni za skijanje i odlazak na sajam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 2, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan pero, ovisi o tome kolika su ti ocekivanja. ako ti je samo do expa i ideš sam onda se ne isplati, ali ako ide vas 4 - 5 pa djelite troškove puta nekim komotnim autom i usput se provedete onako opušteno onda vrjedi pogledati tih nekoliko novih modela.Hvala Milebrmmm,brmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...