Nesa-St 242 Napisano Decembar 11, 2018 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Potreban CDI za Hondu Transalp 600 godina 1988, ako neko ima polovan na prodaju ili nov po razumnoj ceni, javiti na 0655553510 sms, viber ili na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao taj problem, inace cest problem na modelima do 94.god. Kod Gagija u Balosovu sam nov platio, tada oko 150e ako se dobro secam, pa eto mozes njega kontaktirati. Problem je u vibracijama na cdi-u koje dovedu do hladnog lema, pa ako ne nadjes, pokusaj taj da otvoris na poledjini gde je dzek (polako nekim secivom odseci taj deo plastike) pa prelemi te kontakte. To je sto znam, drago mi je ako sam pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 13, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje preko E-baya. U Srbiji trenutno moto Bane Vrbas jedino ima za 50 evra a da sam ja upoznat medjutim ne znam koliko je dobar. A veruj mi zvao Sam preko 20 brojeva. Ima I Deki iz Kanjize polovan za 120 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4712 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hondama ove godine pocrkali ecu-i .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...