orlovi 594 Napisano Februar 15, 2019 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, wiking je napisao: To da se sa starim motorom nemoze otici dalje od kafane,cista glupost....Imao sam Hondu vfr750 rc24 iz 1986 godine,platio sam je 1000 evrica.Vozio sam je 5 godina,obisao Sloveniju,Madjarsku,Srbiju.Od ulaganja sam imao redovne servise,i to je to.Nije nigde propisao agregat,niti trosio ulje,itd...Sad imam Hondu vfr750 rc36 1991 godiste,platio sam je 1500 evrica.Bio sam 2 puta sa njom na moru,bio sam u Slovackoj,Madjarsku presao uzduz i popreko,bio sam i u Bosni i Hercegovini par puta,Srbiju necu ni da racunam.Od ulaganja imao sam gume,lanac,redovne servise,registracija.Nije nigde propisao agregat,niti curi ulje,mada motor ima 28 godina... Zaboravio sam jos navesti,da sam imao i Hondu FT500 1983 godiste.Platio sam je 800 evrica,curilo je ulje na glavi,malo je i troskala ulje,al zato sam 2007 godine otisao sa njom na more i nazad.Naravno bez ikakvih problema Sve u svemu ako si kupio krs,bilo to noviji ili stariji motor,krs ostaje krs.Ja vise poverenja imam u starije masine,a ne u ove nove napucane elektronikom.... Za putovanja trebas imati muda,i nije bitno dal imas noviji ili stariji motor.Pozdrav Tako je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Februar 15, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, wiking said: To da se sa starim motorom nemoze otici dalje od kafane,cista glupost....Imao sam Hondu vfr750 rc24 iz 1986 godine,platio sam je 1000 evrica.Vozio sam je 5 godina,obisao Sloveniju,Madjarsku,Srbiju.Od ulaganja sam imao redovne servise,i to je to.Nije nigde propisao agregat,niti trosio ulje,itd... Majka! Voze ljudi po svetu samo tako, rekord je za sada preko 500.000 kilometara. Ja sam moju prodao pre neki dan, sa oko 155.000km... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4676 Napisano Februar 15, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa slika , bas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Februar 15, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna moja sa prošlogodišnjeg putovanja mojom bivšom CBR-starudijom od 27 godina. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1740 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan ... i tako, 280 postova kasnije, nakon 12 stranica i vise od 2 meseca potrage... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Februar 17, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo sta si ocekivao u sred zime? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 18, 2019 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Do kraja ce da kupi dobar skuter... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Februar 18, 2019 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima Honda 600 wind za 1600 e Do duše to je turing antisport Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 18, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se predje u kategoriju od 1800 do 2200 e tu vec mozes da proberes masine pa bez lazne skromnosti i za put oko sveta ako je dobro odrzavan, naravno. Ovo sto sad prodaju do 1500 nije u ceni nego u lazi problem. Odnosno za 1500 prodaju krseve koji jedva da 1000 vrede. E o tome sam ja pricao, a ne o tome da za tu cenu ne postoji dobar motor, NE! Vec da krseve prodaju za skuplje a onaj kome motor valja, u velikoj vecini slucajeva nece ni da proda. E zato sam rekao, bolje da se ne kupuje, a ne zato sto u startu nesto ne valja. Svakako, zelim coveku da za 1500 evra u Srbiji nadje top masinu i da ga sluzi bar onoliko koliko on od nje ocekuje,a i vise naravno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1740 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jedan jednom na ovom forumu. Kupovao je motor godinama, taman onoliko koliko sam ja prodavao svoj. Nebrojeno puta smo pregovarali, i licilo je na bash ozbiljna pogadjanja. Niti je on hteo da kupi moj motor, niti sam ja hteo da prodam njemu, i navucem shugu na vrat, i to smo obojica znali. Ali smo se bash lepo druzili... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16838 Napisano Februar 18, 2019 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najjaci je ovaj car. Kawasaki GPZ 500 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki GPZ 500 S, 1997. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 25700 km, Beograd. Cena 2.000 € - Motori - Polovni Automobili Prodaje ga 2 ili cak 3 godine! Evra nije spustio i covek i dalje uporan! Kakav kralj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14460 Napisano Februar 18, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, servis i slike iz Nemacke, pre 8 godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16838 Napisano Februar 18, 2019 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to. Slike od ko zna kada, uvezen 2011, nikad novije slike ko zna u kom je stanju sada... Smesno ko god da je. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1740 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: Upravo to. Slike od ko zna kada, uvezen 2011, nikad novije slike ko zna u kom je stanju sada... Smesno ko god da je. Od uvoza iz Nemacke je presao svega 4700km. Koliko se stanje moze promeniti, ukoliko nije bilo nesrecnih/nemilih dogadjaja i incidenata? Mene odusevljava njegov drugi oglas, gde prodaje 4 polovne auto gume za 130e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16838 Napisano Februar 18, 2019 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au kilometraza i Srbija... Ovde je 8 godina, neka stavi slike bar od prosle godine ako je ozbiljan prodavac. Svi servisi uradjeni u Nemackoj, da pre 2011. godine lol. Garantovano najbolji gpz u Srbiji? Pa ima onaj plavi amerikanac 2005 god... Gume dot 2011 verovatno? Nema novih slika da procenimo. Mogu misliti kakav je prodavac kad prodaje motor pune 3 godine za iste pare. Znas kad ce prodati za taj iznos gpz500s star 20+ godina koji pri tom nije vrv na A2? Nikad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Februar 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @orlovi bolje i skuter za 1500eura, nego CBR1000F iz Italije za 4000eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13825 Napisano Februar 18, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma zamisli da ponudis ovom sa GPZ-om recimo VFR u istom stanju sa istom pricom da li bi ga cenio x2 u odnosu na ostale VFR kao sto ceni svoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Februar 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taj lik s GPZ-om je bolesnik, i ja ga se secam, ima to vec i 3-4 godine ako ne i vise otkad prodaje, a nije se ni udostojio da slika neke novije slike, ovo su one iste koje sam prvi put video u oglasu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16838 Napisano Februar 19, 2019 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da to su prve slike sa oglasa od pre 3 godine. Kontam da se razume u motore ko Marica u kriv kurac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12715 Napisano Februar 19, 2019 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od kud ti to da se Marica ne razume? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16960 Napisano Februar 20, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Meni ona Katana sa UB-a skroz ok izgleda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Februar 20, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i 1500 eura kasnije.... i 10 kila zivaca kasnije motor je u garazi, potraga zavrsena, tema ide u lock 11 1 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...