JankelA 814 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim kacigama, konkretno me interesuje KYT Falcon, u Maxmomentu su do kraja godine po nabavnim cenama (od 11.500 do 12.900) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenevergreen 13 Napisano Decembar 20, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa GTS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Falcon i mogu ti reći da je kaciga jako udobna i kvalitetna za te pare. Planiram ovih dana da iskoristim popust i iznenadim devojku za novu godinu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 8, 2019 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neko sa info o ovim kacigama... na sharp testu sam trazio -ne postoje uopste kao brend da se izaberu, a cena je bas povoljna. Hmmm....Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 807 Napisano Maj 9, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja koristim nekoliko meseci KYT Venom full-face. Kupio je nešto na brzaka, bukvalno mi bilo usput, i mislio kupiću kasnije neku bolju a ova da mi ostane kao rezervna za suvozača. Međutim, uprkos zamerkama, iskreno meni sasvim lepo služi. Vozim naked-a, što znači da vetar prilično piči u mene. Duva i svira kroz nju, ali s obzirom da ja vozim samo po otvorenom i van grada, čepovi za uši ili slušalice sa muzikom prilično sjajno saniraju taj problem! . Vizir magli vrlo lako ako je napolju hladnije od 15C ali ja na manje od 15C i ne vozim. Nema pripremu za pinlock naravno. Ventilacija je do jaja, ali ozbiljno. Duva sa svih strana . Nikad mi nije bilo vruće u njoj, niti zagušljivo. Vrlo mi je udobna, valjda sjajno leže uz moj oblik glave. Nisam imao neprijatnosti ni posle 4 sata vožnje. Integrisani cvikeri za sunce.. mogu da posluže al su sranje. To ti je to. Sve u svemu zavisi od tvojih potreba i prohteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 807 Napisano Maj 9, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan I da dodam. Možda sam lud ali dizajn ove kacige meni je prelep.. lepši od mnooogih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Maxmoment moto oprema | Kacige | Integralne | TT-COURSE GRAND PRIX White Light Blue WWW.MAXMOMENT.RS ova kaciga mi se sviđa.Cena je dobra, lagana je 1450gr.aVidim da slabo ima kyt kaciga na drumovima .Zanimaju me iskustva uopšte a naročito o ovom modelu.Interesantna mi je i kao opcija a da nije mt ili ls2 sa kojima sam imao loša iskustva Promenio Avgust 5, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...