Bohem 250 Napisano Novembar 30, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Jel znate gde se mogu naći najpovoljnije polovni veliki koferi za motore i maxi skutere? Tipa Givi Maxia, K53 itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Decembar 1, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prodajem, oglasi. Ne verujem da se neko bavi ekskluzivno prodajom polovnih kofera za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa članom @LuckyVladano . On ima odlične, vrlo povoljne kofere. Nisu original Givi, ali su svakako dobri, a ne koštaju puno. Ja ga imam trenutno na svom motoru i sasvim lepo radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano April 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde i raspitaj se ako već do sada nisi pazario nešto..... https://www.polovniautomobili.com/moto-oprema/7002485/koferi-nosaci-gume-i-oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano April 5, 2019 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam kod ovoga u Ruzveltovoj kod zire i uzeo Givi Simply 45 za 70 evra sa nosačem. Hvala svakako :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Koferi ili topcase? Ja sam s ove eBay radnje narucio topcase nevjerovatno povoljno i zadovoljan sam. https://www.ebay.it/itm/Top-Case-Motorrad-Touring-Top-Box-Koffer-Motorrad-Scooter-Quad-48-lt/173208985992 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 9, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @FFBikerSar Topcase Made in PRC. Za te novce "dobra", ali povedi racuna da nakon nekog vremena ispadaju osovinice sarki, bravica ( zakacka ) dobije lufta i cupaju se sarafici koji drze vezice poklopca. Srafice sam stavio deblje posto su originalni vemoa mali i tanki. Nakon par godina pukne ploca sa jedne od strana ( kod mene desne ) gdje se uglavljuje-kaci kaseta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Probacu kad prodje sezona da skinem topcase i plocu sa nosaca, i kada je ploca okrenuta naopacke u profil nalijem zamjesanog dvokomponentnog ljepila/epoksi smole. U mene je doduse i opterecenje na topcase od vjetra nesto manje jer imam povelik vizir sprijeda. A slican problem sa vezicama imao sam i sa original BMW koferima, kod njih vezice ne drze sarafici vec plasticne zakacke koje se lome. Inace sam ovu istu topcase vidjao da prodaju i pod drugim brendovima, mnoooogo skuplje, ali sve ostalo potpuno isto - i podlozna ploca, i sarafi, i nacin kacenja za podloznu plocu - sa sarafom mjesto na "patent", i bravica (koja ne "klikne" kao na skupljim vec se mora zakljucati kljucem). A toliko je jeftino dosla da se mogu dobiti maltene tri za cijenu jedne "Givi" i slicno. Pa neka i krace traje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano April 10, 2019 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam baš tražio isključivo givi kofer, jer sam znao da nema greške sa njima. A inače ima u oglasima kod nas da se kupe kineski koferi od 50+ litara za 5000 din. Deluje mi da su slični kao ovaj što ai uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano April 11, 2019 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prije ove kineske imao prethodni model Moto-Detail od Louisa, koje su vrlo kvalitetno radjene (a znacajno jeftinije i od Givi i od Hepco & Becker modela), ali sam se odlucio zamjeniti je jer je bila premala - nisu mogle stati 2 kacige. U ovu sada mogu https://www.louis.eu/artikel/moto-detail-top-box-inclusive-mounting-plate-48-litres/10029200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1021 Napisano April 11, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Givi Maxiu kao top case i kineske ( one klasicne sto prodaje kolega Laky) kao bocne kofere. Naravno da je kako dupe i oko ali meni vrsi posao posto bocne koristim par puta u godini. Top case je stalno na motoru i tu bih uvek uzeo neki markirani jer to stalno skace na repu i bilo je slucajeva da su otpadalli i markirani, tako da se nebi zezao sa time. p.s . Drugaru je ostao posle prodaje motora Givi Maxia, doduse malo starije generacije ali koliko se secam u dobrom stanju, ispravan ( motor je bio kod mene pre 3 godine). Ako nekog zanima mogu da ga pitam da li je prodat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano April 16, 2019 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2019 at 8:24 AM, lemy said: Ja imam Givi Maxiu kao top case i kineske ( one klasicne sto prodaje kolega Laky) kao bocne kofere. Naravno da je kako dupe i oko ali meni vrsi posao posto bocne koristim par puta u godini. Top case je stalno na motoru i tu bih uvek uzeo neki markirani jer to stalno skace na repu i bilo je slucajeva da su otpadalli i markirani, tako da se nebi zezao sa time. p.s . Drugaru je ostao posle prodaje motora Givi Maxia, doduse malo starije generacije ali koliko se secam u dobrom stanju, ispravan ( motor je bio kod mene pre 3 godine). Ako nekog zanima mogu da ga pitam da li je prodat. Pitaj pa mi javi:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1021 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao, jos je kod njega. Ako te bude interesovalo javi se da ti posaljem slike i njegov kontakt. Kofer je u BG u Resniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...