Duke_Bgd 1 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan svaka chas' brko! i svaka ti se dala, koju s njega shacnesh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zelim svima vama da se zahvalim na sreci kojoj ste mi pozeleli i stvarno se nadam da ce biti tako, mada ne vidim razloga da ne bude. E sad da vam odgovorim: To Brko legendo ,samo prvi dan pa 240 km /h to ti bas i ne preporucujem Hvala na savetu. Jos uvek ga ne gazim dok se malo ne priviknem na jaci motor i vece brzine i ne obaram ga mnogo po krivinama jer ne zurim nigde posto sam ga tek kupio medjutim to 240km/h je bilo na deonici puta koju odlicno poznajem a pravac je sa neosetno blagom krivinom i tu sam vec vozio priblizno tom brzinom i motor i kola. oooo Brko, pa cestitam na kupovini maximalno ozbiljnog motora!! pazi sto cinis s njim jer "malko" bolje povuce od tvog prethodnika Ma cini ti se, razlika je skoro neosetna :wink: . Nego, zamislite sada kada Brka pocne da prevræe mlade devojcice po Mladenovcu i okolini... :Cool: No comment... Bravo Brko, nadam se da smo svi pozitivno uticali na izbor i razbili nedoumice u svim pravcima. Samo jedan savet, dok malo ne "SKUVAŠ" motor, ne moras da ga garish kao manijak...znass ono kao sa zenom...makar malo upoznavanja..... Naravno da ste pozitivno uticali i niste pogresili. Za sada sam zadovoljan i prezadovoljan. Cini mi se da iz dana u dan sve vise i vise sam odusevljen celim sklopom motora. Sto Djura rece, za devojcice po Mladenovcu. Samo im pridjes, malo revnes kroz Akrap i one padnu u nesvest i gotov poso! :Razz: Znaci, ako mi verujes zvuk je fantastican. To ne kazem samo ja vec i oni koji su ga culi. Paunrossi je posebno odusevljen zvukom i motorom. PS.Evo na donjoj slici...RIBE su vec pochele da se interesuju!!! XEXexe Laughing Brate to sam tek sad primetio. Sutra pre nego sto krenem u skolu slikacu ga ponovo zbog te pozadine. Cestitam Brko. Vidimo se mozda za vikend :Wink: Hvala. Nadam se da se vidimo. Tooooo kolega, konacno si uz'o pravu mashinu! Ajd, uzdravlje da je vozis, pa na nekom narednom skupu da poredjamo tri 9-ke jednu pored druge! P.S. I brate nemo' o'ma da je gazis, prvo malo shminkeraj po gradu dok se ne upoznate, a posle... ma samo pametno! Kamo srece da sam ga uzeo a ne kupio. Ne brini, blokada je u glavi a ne u motoru. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se vozite uspjessno i sreccno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 10, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Brko , lepo da se navozas sa Kawom , pa posle da kupis pravi motor - Yamahu... :fcab: :wink: P.S.-nisam bas pristalica da tinejdzeri voze takve motore...ali Brka je ipak Brka :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 10, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jest brko i ja imam blokadu u glavi, ali ta ne drzi maksimalne nego minimalne obrtaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 10, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan P.S.-nisam bas pristalica da tinejdzeri voze takve motore...ali Brka je ipak Brka :kul: Jedan je u majke... Svako dobro i da se navozaš sa njom :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Maj 10, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Brko,odlican motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Maj 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan No coment! Chestitam brate, nemam rechi. Sad sam gledao slike,kaze moj Dragan da mu se ne svidja. Ma pusti dragana, sere ko grlica. Mashina je stwarno extra, nemam rechi. Samo sredi to shto prska pozadi. Puno predjenih km,narawno- bez padowa... :kul: :fcab: :biker: P.S. duzan si pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo sredi to shto prska pozadi. Danas kad me zvao Snake 06 da se nadjemo nesto smo pricali i tada sam mu rekao da mi motor prska vodu po repu. To i nije toliko strasno jer vecina motora to radi nego prska na jos jednom mestu, otprilike gde mi je peta bile su mi vlazne nogavice, ali samo tu. Ne znam da li je tako i kod drugih. :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 10, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je sa srecom,mogu samo da zamislim kakav je osecaj bio kad si seo na njega,a znas da je tvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...