Brka 2 Napisano Maj 8, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam kupio drugi motor. To je bas onaj Kawasaki Ninja ZX9-R sa onih slika sto sam postavio. Godiste 1997, registrovan do 27.03.2007., presao 28 000km, nove gume Metzeler, lanac i lancanici, dyno yet kit, k&n, Akrapovic protocni izduv... Jutros sam se probudio, otisao u skolu, celo jutro bio u neizvesnosti biti ili ne biti jer sam u iscekivanju polako ali sigurno gubio nadu da ce biti ista od toga sve do jednog trenutka koji je bio oko 11h kada se pojavio Brka senior u skoli sa lepim vestima da dodjem kuci cim mi se zavrsi cas koji je trajao da idem da preuzmem motor. Posle tog casa je trebalo da bude slikanje odeljenja. Mislite da sam otisao? Najjace da jesam. Seo na motor i pun gas kuci. Sto se tice danasnjeg utiska motora sve pohvale. Za sada sam presao samo nekih 200km medjutim stvarno sam zadovoljan. Kad sam krenuo iz Kraljeva bilo je lepo vreme medjutim u Kragujevcu kisa. Ajde tu polako, ovo ono klima koza , dok vec na pola puta ka Topoli lepo vreme. U jednom trenutku me uhvati neki pljusak tako da sam motor probao po kisi i cini mi se da se prilicno pitomo ponasa. Stigao sam kuci i odmah sam napravio par slika: Ovo sam ja, srecan kao kuce: I naravno odmah sam ga oprao: E da, kupio sam i tank torbu koja je bila namenjena motoru od prethodnog vlasnika medjutim on nije stigao da je upotrebi nijednom tako da je nekoriscena. Ima 7 magneta (na 240 se nije pomerila uopste, bila je prazna), kacenje za ram, dva sprata, gomilu pregradi i onu navlaku za kisu. Cena: 140e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepa ves'!!!! Ziveo na njemu brzo i bezbedno 1ooo godina. Polako i :skuter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 8, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan oooo Brko, pa cestitam na kupovini maximalno ozbiljnog motora!! pazi sto cinis s njim jer "malko" bolje povuce od tvog prethodnika sve najbolje, cestitam i samo jednu stvar da ti napomenem.. tu tank torbu koristi sto manje, a kad je koristis uvijek je dobro ocisti s donje strane prije nego je stavis jer mozes dobro da izgrebes rezervoar. jos jednom sve cestitke i puno `iljada zdravo i veselo predjenih KM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 8, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan To Brko care! Svaka cast! Da se sa srecom vozis, bajk je SUPER :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Maj 9, 2006 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan nem,a ti je sa srecom brko i da se slatko navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To Brko legendo ,samo prvi dan pa 240 km /h to ti bas i ne preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 9, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da posetite zajedno puno interesantnih mesta, krajeva... :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 9, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 9, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom! A ostalo znas i sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 9, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Brko! Sa sretjom da se vozish...dugo,dugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo jednu stvar da ti napomenem.. tu tank torbu koristi sto manje' date=' a kad je koristis uvijek je dobro ocisti s donje strane prije nego je stavis jer mozes dobro da izgrebes rezervoar.[/quote'] Nije valjda da GIVI grebe??? Salji nazad da ga vratim odmah!! Brko, sve cestitke i da ti bude brz, pouzdan, da se bezbedno vozis! Nego, zamislite sada kada Brka pocne da prevræe mlade devojcice po Mladenovcu i okolini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Maj 9, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Brko, nadam se da smo svi pozitivno uticali na izbor i razbili nedoumice u svim pravcima. Samo jedan savet, dok malo ne "SKUVAŠ" motor, ne moras da ga garish kao manijak...znass ono kao sa zenom...makar malo upoznavanja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 9, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke. Samo polako, nemoj preko 3 hiljade rpm, a kad se ulenji, doveyi ga meni da ga malo produvam :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 9, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, cestitam! Sad lagano dok ne upoznas motor... To je vise nego ozbiljna masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 9, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne volim te grbave motore uopste, al ovaj lepo izgleda. Svaka cast na kupovini, i da se fino navozas! PS. Sto Djura rece, za devojcice po Mladenovcu. Samo im pridjes, malo revnes kroz Akrap i one padnu u nesvest i gotov poso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan bruka :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 9, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Brko. Vidimo se mozda za vikend :wink: na 240 se nije pomerila uopste no comment... lagano po gasu batice, ima vremena za to... za pocetak, preporucujem poziranje i tzv. "shvaler gas" (strogo 3000rpm i krug oko skole, naravno uz pitanje "oces da te provozam?") Srecno i pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 9, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Brko,motor je stvarno prelep. Znam taj model ali nisam video ovu boju... :shock: Fenomenalno!!! PS.Evo na donjoj slici...RIBE su vec pochele da se interesuju!!! XEXexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 9, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast i mnogo predjenih KM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 9, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Tooooo kolega, konacno si uz'o pravu mashinu! :thumbs_up: Ajd, uzdravlje da je vozis, pa na nekom narednom skupu da poredjamo tri 9-ke jednu pored druge! P.S. I brate nemo' o'ma da je gazis, prvo malo shminkeraj po gradu dok se ne upoznate, a posle... ma samo pametno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek ti je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 9, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast legendo! Neka ti je sa srecom! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 9, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i lepo da se navozate :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,i zelim puno predjenih kilometara....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 9, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Vozite se zajedno u sreci i veselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...