Creative biker 1453 Napisano Novembar 25, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je usluzan za druga koji nije na forumu. Odelo je malo noseno, bukvalno kao novo, bez tragova koriscenja. Jakna je troslojna, goretex postava plus zimski ulozak. Velicina i jakne i pantalona je L Za sve info se javite njemu Mario 060 5575555 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Novembar 25, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Cena za komplet je 300€ Moguca je prodaja posebno jakne i pantalona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 26, 2018 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je ta velicina kilazu i visinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je ova jakna bila u užem izboru, nedavno sam bio u Barelu da je probam i, po meni, jakna je za nekoga ko je oko 170-175 cm visok i oko 80 kg. Ja sam 183 i 85 kg i meni je bila kratka u leđima, a nemam dugačak torzo. Inače, dobra jakna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Strale je napisao: Za koju je ta velicina kilazu i visinu? Kao sto rekoh za sve dodatne informacije je najbolje pozvati vlasnika tj prodavca. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 4, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan oglas jos nedelju dana, posle toga prodavac ide u inostranstvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...