Moto rider2002 7 Napisano Novembar 25, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tu nedje Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , zovem se Miloš Rapaić, imam 16 godina ,motori su mi zivot, popravljam motore, sportske,enduro,cross,... zivim u blizini Novog Sada, trenutno vozim KTM lc4 620, pre njega sam vozio Kawasaki KLE 500, nadam se da cu se dobro snalaziti na ovom forumu i da cu mnogima pomoci ko ima problema sa motorom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 25, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao sinko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto rider2002 7 Napisano Novembar 25, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tu nedje Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Novembar 25, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Novembar 25, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Novembar 25, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Novembar 26, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto rider2002 7 Napisano Novembar 26, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tu nedje Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Hvaa svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...