floyd 509 Napisano Novembar 17, 2018 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nekorišćenu, samo otpakovanu univerzalnu termo kecelju za skuteraše. Kupio sam je za vožnju Beverlija u ove hladne dane ali bukvalno iste nedelje kad mi je kecelju doneo naš dobri kolega @Archdukeuletela mi je i termo prekrivka Tucano Urbano. Inače, kecelja ima jednu malu prednost u odnosu na TU a to je što ona, za razliku od skuplje varijante, ne mora (a može) da bude fiksirana za motor već je jednostavno skinete, skupite na veličinu konzerve ananasa i za sekund stavite pod sedište ili u kofer. Kad zatreba, navučete je za čas i cela površina grudi, stomaka i nogu vam ostaje pokrivena. Vrlo praktična stvar. Evo kako izgleda: Cena u Louisu: 20e (Ovo je cena na sniženju u Louisu, redovna cena je od 25 do 30 evra) Cena na forumu: 2000 dinara. Kontakt: PP ili 064/121-1313 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 509 Napisano Novembar 18, 2018 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato gotovo odmah po objavljivanju našem kolegi @abarth_maniac! Neka mu dugo i fino služi! P.S. Da sam imao još 3 komada, sve bi do sada otišle. To je još jedan pokazatelj da je baš zahladnelo ovih dana... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...