Zigi011 216 Napisano Novembar 11, 2018 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da li neko ima preporuku ili zna za neki Varadero 1000 koji valja? 2001/2/3 godiste, do 3000, 3200e. Ima na polovnim automobilima jedno 5,6 komada meni zanimljivih, mozda neko zna za neki...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 11, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da @Shonsi je resio da se rastane od nejgovog, nisam siguran da ga ima na oglasima, mozes ga kontaktirati ovde za detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 12, 2018 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi je, ali nesto nisam "kliknuo". Mislim da mi se kolor sema ne svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1415 Napisano Novembar 12, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li si pogledao ovaj: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/121527-prodajem-honda-varadero-1000-2000god-nuklearka/&do=findComment&comment=2048563 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 12, 2018 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam medjutim, po meni, je jaka cena iako ima dosta opreme. Ubedljivo je najvise presao al ajd to manje vise ali nije registrovan i cenim da ce ubrzo zadnji amortizer da me saceka jer je vlasnik u nekoj temi napisao da nije menjan. To bi izaslo sve na 4000e, a za te pare ima prelep VFR u Uzicu. Imam utisak da ga prodaje ali ne zeli da ga proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 12, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodacu ti ja vfr u originalu ako hoces vfr sa originalnom farbom kilometrazom nalepnicama i papirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 12, 2018 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi video sam da prodaješ međutim budžet mi je malo manji pa bih Varadero za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokcek 0 Napisano Novembar 12, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj iz Pirota sto sam video je dobar 1999 god....sve original na njemu bukvalno kao casa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 12, 2018 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Isao si da gledas? Da nisi mozda gledao ovaj u Zemunu, crveni sa Olhinsom zadnjim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 19, 2018 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hah, moze lock. Gledao Varadero, razmisljao o VFR, kupio Strom. Kreten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Predobro Ja isto tako pre par godina gledao samo varadera. Nadjem jednog i dogovorim se sve. Ujutru trebao da krenem po njega 250km od mene a napolju kisa pljusti. Zovem coveka da odlozim da ga ne bih dovozio po kisi. Popodne tog dana otvorim oglase i vidim novi oglas za stroma od tog dana i kupim stroma. Ni na kraj pameti ali eto bio sam prezadovoljan. Ne znam sto sam ovo napisao U zdravlju da te sluzi strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 19, 2018 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, to je to. Slatka je voznja na oba, mada mi je Strom moderniji ipak. Samo nek se voza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...