nik_sa015 1813 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vozio jednu hiljadu stroma... prešao sa njom oko 30000km i prodao je... kupio opet Stroma i vozam ga...i nisam imao nameru menjati upravljač ali... Drugar iz Amerike donese sebi za Stroma 650 (motor mu u CG) Protaper upravljač... probam njegovog Stroma i oduševim se ! Pre par nedelja pošalje meni na poklon nov protaper ! Skinem originalni i namontiram ovaj... Na papiru je svega 14mm širi od originalnog, ali u vožnji deluje kao da je još širi ! NEVEROVATNO koliko se lakše vozi i onako povozan Strom ! Uglovi upravljača su odlični ! Položaj je nekako najsličniji GS-u 2011 2012. Ceo prednji kraj deluje kruće i stabilnije, verovatno jer Protaper upravljače radi od troslojne cevi, i čvrst je čudo jedno. A o estetici da ne pričamo. Što se mene tiče od ljubavi je lepši Model ATV HIGH ako neko bude sebi jurio... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12535 Napisano Novembar 5, 2018 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si izbušio otvore za fiksiranje prekidača? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Novembar 5, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Izmerio poziciju na staroj i izbusio polako novu bušilicom. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična stvar, čini mi se jos bolja od TRW MCL 155 volana koji sam ugradio na davno starog Stroma i malog i velikog, po dimenzijama je Protaper za par santima duži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...