N.F.S. 22476 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih stender koji pravih za svog tdm-a, nije neki lepotan ali je jak i stabilan! Prednji kraj se podize bukvalno sa dva prsta... Ofarban, sa kvalitetnim tockicima koji u sebi imaju kuglicni lezaj. Prodaja moze licno, mogu i poslati ali nije bas lagan! (zbog postarine napominjem) Cena 30eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da imam takav stender. A imam ovakav. Jesi li za zamenu? https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/123976-prednji-stender/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti pasuje ovaj od 900 jesam!Sent from my SM-A500H using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam premerio, ovaj "trn" koji u vrat ulazi je 21mm precnika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slika stendera ali i degustacije ulja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ako ti pasuje ovaj od 900 jesam! Sent from my SM-A500H using Tapatalk Idem da premerim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Upravo sam premerio, ovaj "trn" koji u vrat ulazi je 21mm precnika... Otvor na vratu 4tx-a je 22mm. Predpostavljam identicno kao i kod 900 cim si ulazni pin pravio 21mm. Saljem ti podatke za slanje na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Saljem i ja tebi! Obavesticu te o slanju, sutra krece ka tebi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorena menjaza sa kolegom AstralSent from my SM-A500H using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sedi i ceka kurira... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I uputi sa upotrebu https://www.youtube.com/watch?v=KcAcksusoXk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 23, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim ideju sa vama... Stigao stender od kolege Astral-a, sve ok ali ne moze Kawu podici! Levi stap (desni spreda) nije u dnu cetvrtast vec se suzava u konus, dno ima 15mm sirine, umalo mi motor ne pade, nisam paznju obratio... Napravih prvo klasican "pin" koji upada u rupe sa donje strane stapa... Provereno, koristio sam tako vec, gledam delove koje odvadih i setih se baaaas jednostavnog resenja a stabilnije od predjasnjeg Zavarim pin na jedan krak! Nema mrdanja, srafovi i sve resto potrebno za demontazu prednjeg tocka dostupni... Eto, mozda nekome zatreba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 10/22/2018 at 9:46 AM, N.F.S. said: I uputi sa upotrebu https://www.youtube.com/watch?v=KcAcksusoXk A i pitao sam se kako se ovo koristi taman sam hteo da te pitam za uputstvo sad mi je jasno. A ti majstorises sve u 16. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 23, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li uspeo da podignes? Uradio sam bas lepu polugu, bez muke podize i stoji bas stabilno... Jesi li zadovoljan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, N.F.S. said: Jesi li uspeo da podignes? Uradio sam bas lepu polugu, bez muke podize i stoji bas stabilno... Jesi li zadovoljan? Ma nisam ni pokusao. Posto nisam poneo kljuc u garazu od disk lock-a, a on ima alarm. Tako da cu to tek sutra probati. Mada ako je dizao 900, mislim da nece biti problema. Jedino sto nisam znao kojom tehnikom al sad sam odgledao onaj video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...