Mich 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je ostetio prednji kraj od gore pomenutog quada i muku mucimo da pronadjemo delove. Slupao je far, prednji blatobran i neke plastike tu okolo. Ako neko zna gde da trazimo novo ili polovno, kod nas ili u inostranstvu (mislim na Evropu), molio bih da nam posalje adresu, telefon ili link. Sta reci...totalna steta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Maj 3, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Gordana sa foruma, on mozhe da ti donese iz inostranstva. Nick "gordanmg". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Znam Gordana, hvala Boki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koji atv je u pitanju? ja sam isto sudaio moj atv sa jugom juce, ali nisam nista slomio...jak je to motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...