stanebane 643 Napisano Octobar 15, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ideju ili se vec susreo sa tim kako lepiti i zalepiti pleksiglas? Naime pre par dana imadoh peh tj. gekno sam i popio patos( asfalt), na srecu skoro u mestu(bem ti šoder) i pritom mi je puko veliki vizir na skuteru. Odlomilo se parce kod leve rucice pa dok ne pretekne koja kinta za novi cime bih mogao to da zalepim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Octobar 15, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bison epoxi dvokomponentni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 15, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Sam lepak neće držati jer je mala površina spoja, a otpor vazduha pri vožnji veliki. Mora da se poveže kopčama. Drugo, nije isto lepak za pleksi i polikarbonat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 15, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjoh na youtubetu, doduse snimano fiksnim telefonom, aceton i komadici pleksiglasa se metnu u teglu izbleju 24 sata i napravi se smesa sa kojom moze da se lepi pleksi. Odo po aceton pa javljam sta sam uradio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17433 Napisano Octobar 15, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3709 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Hloroform. Nekada je mogao da se kupi u apotekama, a sada pojma nemam gde može da se nađe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 15, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, zika56 je napisao: Hloroform. Nekada je mogao da se kupi u apotekama, a sada pojma nemam gde može da se nađe. I da nadjem hloroform sta Bata Zile da radim snjim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17433 Napisano Octobar 15, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3709 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Hloroform rastvara pleksiglas i dovoljno je premazati nekoliko puta delove koji treba da "legnu" jedan na drugi, sačekati da omeknu površinski i i onda ih spojiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 15, 2018 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Acryfix, to je lepak za pleksi. Potrazi neki reklamni studio da ti zalepi to , da ne kupujes celu tubu za samo jedan vizir. Sa tubom mozes brdo pleksija izlepiti, Ili kupi malu tubu acryfixa i lepi. Potpuno je providan, kao staklo i moze da se sastruze ako kane, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2939 Napisano Octobar 16, 2018 Ne silazi, 5026 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da nadjem hloroform sta Bata Zile da radim snjim?Па можеш да успављујеш људе и стоку около, мало зезања није на одмет, не знам код вас али у Македонији нема шансе да то купиш у апотеку.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2939 Napisano Octobar 16, 2018 Ne silazi, 5026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjoh na youtubetu, doduse snimano fiksnim telefonom, aceton i komadici pleksiglasa se metnu u teglu izbleju 24 sata i napravi se smesa sa kojom moze da se lepi pleksi. Odo po aceton pa javljam sta sam uradio.То је стара фора, сви што се баве авиомоделарством знају то.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 16, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem napravio mi Ivan nov vizir. Uz njegovu sugestiju da ne postoji lepak koj moze to da zalepi valjano i da moze da se zbudži i bandazira saraf ovde, saraf onde, resih da mi je jednostavnije da se pruzim četeres evropskih nego da karabudžim i nerviram se. Tako da, fala na savetima i sugestijama grunfovacemo na necem drugom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...