N.F.S. 22476 Napisano Octobar 13, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, da pokusam ponovo ovde, naj ljubaznije molim kolege da ne komentarisu zasto zamenih ulje ili zasto se po nekada u majci vozim, hvala... 2003 godiste, presao 29000km, bez ikakvih ulaganja, sve u potpunosti ispravno... Zdrav i prav, lepo se vozi, potrosnja mala, da se ne ponavljam... Jos jednom molim da mi se tema ne upropasti, ni hvaljenjem niti kudjenjem, zelim maksi skuter u zamenu, da bude ocuvan i ispravan, tako do 3500eura "kljuc za kljuc" ali ne bezim ni od toga da doplatu dam/uzmem. Dosta kolega ne moze ovde komentarisati, neka mi se eventualnom ponudom obrate na PP. 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 13, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par fotografija upravo skljocnutih, prolazio tuda pa je delovalo kao lepo i osuncano za uslikati... Nije provlaceno kroz filtere ili ne znam sta, stvarno je toliko lep! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 15, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U zameni bih naj vise voleo Burgmana 400, ovaj noviji model sa odvojenim farovima, od 2007/8god mislim... Ponudite i druge modele, ako mi se nesto svidi lako cemo se dogovoriti, nisam alav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 17, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ode TDM u ruke nasem kolegi sa foruma! Puno sigurnih kilometara zelim 4 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Octobar 17, 2018 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obracaju mi se kolege na PP :D, kao i sve sto u zivotu biva ne uzeh ono sto sam trazio vec ono sto sam zeleo! Cetiri klipa, 85KW... Posto sam ga u Kg dovozio primetih da su malo tanje kocnice, sve mi se ostalo svidja! Nisam morao stajati ni odmarati... Sto se TDMa tice, perfektan motor. u svakom smislu! Nije mi legao jednostavno, od starta, nisam mu ni sansu dao... Otisao je kod kolege od srca i u prave ruke, pedantan i ceni ono sto poradih na motoru, da ponovim, neka ga gume drze, kawa ce kod mene dobiti tretman kakav zasluzuje 2 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...