sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 12, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem novu caberg drift novu kacigu.Veličina L. Uzeta pre neki dan u luisu preko sekule a nažalost mala.Trokompozitna kevlar karbon ,fiber.Najlakša kaciga na svetu u turing klasi sa unutrašnjim vizirom, 1390 gr. Ima unutrašnji zatamnjeni vizir,podbradak na skidanje,pinlok ide uz nju,vizir sa menanizmom na federe za bolje dihtovanje.Može da se par milimetara odvoj vizir za luftiranje putem specijalnog mehanizma.Tom prilikom se vizir nediže nego odvaja i tako se fiksira.Odole dosta uska i kad se stavi podbradak skroz si upakovan i nigde neduva.Unutrašnjost se skida. Usvakom slučaju ozbiljna turing kaciga kojoj je bila cena 300 e pa snižena na 100 e Prodajem po ceni kolko sam platio -100 evra. Saša novi sad 0641352299 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1707 Napisano Octobar 12, 2018 Drug član, 2312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan je l moze jos koja slika? ne mogu na netu te boje da nadjem a ovde ne vidim bas nasbolje kako izgleda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 12, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nažalost nemam više slika ,a i da slikam ponovo neznam šta bih bolje usliko.Probaću sutra po suncu ovo je bilo u ladovini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16216 Napisano Octobar 12, 2018 Misbehave Responsibly, 1645 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, rastkojokic said: je l moze jos koja slika? ne mogu na netu te boje da nadjem a ovde ne vidim bas nasbolje kako izgleda? https://www.icasque.es/casco-moto/Integral/drift-shadow-italia.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 13, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to veličina u cm i da li te zanima zamena za LS2 uz neku moju doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 13, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan flip ap me ne zanima ,došla bi u obzzir neka dobra kaciga ali da mi se skroz svidi i da je nova,Al bi onda morao ja da doplatim jer njih nema za 100 evra osim ako nisu jako snižene ko ova moja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 13, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan OK. A koliki je obim Caberga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 13, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan 59-60 cm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 13, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 13, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan za 100 evra best buy. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...