gixxer 386 Napisano Octobar 12, 2018 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prosla jedna sezona,Junior se jos malo nabildovao,pa mu je i ova jakna postala mala,prosle godine imao istu ovakvu ali za broj manju i u plavoj boji,ta prodata,pa kupljena ova i sad opet ista situacija,vise mu ne dam da se razvija ,samo da odrzava,dakle na prodaju je jakna iz naslova , Vanucci ART XI super sport kozna jakna, sa unutrasnjim protektorima na laktovima i ramenima, i spoljnim od titanijuma na laktovima i ramenima, jako kvalitetna jakna, bez ikakvih ostecenja i bez tragova upotrebe, sacuvana maximalno, nosena ove sezone, ne u lokalu nego na 2 ture svega, ima 2 otvora na cibzar-luftirke spreda, i 2 pozadi pozadi, tako da ni leti nije vruce u njoj, dva velika unutrasnja dzepa sa cibzarima, dzep za mobilni, odrzavana i mazana sredstvom za negu koze,cena je 105 eu,moze slanje,063-177-05-08 Promenio Octobar 12, 2018 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Octobar 12, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan jakna ful. Steta sto nije veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Octobar 15, 2018 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to visinu i težinu možda bi mom junioru bila ok al se ja uopšte više ne snalazim sa tim brojevima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Octobar 15, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sin je oko 180 i 75 kg,posto se rasirio u ramenima ,tu ga malo zulja,kada izvadi unutrasnje protektore,onda ne,i na rukama su mu jaki misici i malo ga steze kad savije ruku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Octobar 15, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo privlačna ponuda, prosto neverovatno. Meni bi ovo bilo verovatno malo, bar kad je oprema za vožnju u pitanju, jer sam 181cm i 89 kg i imam širi struk, tako da, s obzirom da vozim sa pojasom uvučenim u pantalone, teško da bih mogao da je zakopčam. Ali prosto poželim da je nosim u svakodnevim prilikama, s obzirom da lepo izgleda, a o kvalitetu kože da i ne govorim. Svojevremeno sam kupio kožnu jaknu za svakodnevno nošenje, ali posle se ispostavilo da je loš kvalitet kože, jer je kao prvo koža dosta tanka, pa mi je ispucala na ramenima od kaiša torbe, a takođe je i izbledela tako da izgleda iznošeno. A platio sam je u radnji u centru BG pre jedno 7 god 19.000 din, i to sa 10% popusta za keš. Ova jakna iz oglasa je bar tri puta skuplja za izradu od ove moje jakne, tako da mislim da vredi svih para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Octobar 16, 2018 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan E tačno sam osetio. I ovaj moj je u tim gabaritima. Jakna je preterana a cena stvarno povoljna. Nadam se da će uskoro naći kupca. Hvala na odgovoru.Srećno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Octobar 16, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Boban EN,posto nisi daleko od mene,dodjite i probajte,najbolje je tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Octobar 18, 2018 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa možemo i tako mada je i ovaj moj slične građe kao tvoj sin. Tako da će na proleće garant biti malena ali da izađem malo iz gužve pa da doletimo da proba, naravno ako se ne proda do tada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Octobar 18, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ok,samo javi kada,da bih bio kod kuce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Octobar 19, 2018 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 9, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 11500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...