Marphi 1138 Napisano Septembar 30, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hepco & becker junior kofere za motor, zapremine 40l . Stanje kao na slikama, nisu nigde izgrebani niti osteceni. . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zainteresovan. Cujemo se sutra ujutru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13166 Napisano Septembar 30, 2018 Ne silazi, 7476 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi koferi, uvek su mi se sviđali. Ovih dana baš dosta dobrog prtljaga u oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Octobar 1, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 1, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 80e za oba kofera..A imam i tank torbe za BMW F650GS i za BMW R1100 GS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Octobar 1, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A kako se kače na motor ? Postoje li neki posebni nosači za njih ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan odlicna cena. kace se na hepco&becker nosace, imao sam taj nosac i iste kofere (doduse stariju verziju) na banditu. vidi se na prvoj slici kako izgleda nosac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Octobar 2, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da na tom pravougaoniku od cevi treba da ima i neki "orginalni deo" za koji se kofer kopča i zaključava za nosač. Mislim da nije dovoljan samo taj okvir koji se vidi kod tebe na slici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Octobar 2, 2018 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da, na sredini levog dela na prvoj mojoj slici se ne vidi mehanizam za koje se kaci bravice koje se vide na prvoj Marphievoj slici.. ovo srebrno na slici dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Octobar 2, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E tooooo ! Ostalo bi Seba sve napravio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 3, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja kofera je trenutno pauzirana...Javim se ako bude opet aktuelna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...