lalegator86 1 Napisano Septembar 29, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Laslo i od pre nepuna dva meseca sam uplivao u moto vode. Ideja je bila da uzmem neki skuter sa nekih 200ccm kako bih lakse podneo beogradske gužve, ali sam na kraju završio sa Yamahom XJ6. Vozikao sam se po Srbiji, otišao do CG na more i za sada prešao nekih 4000km. Auto je sve vreme parkiran, prekriven prašinom i sa praznim akumulatorom. Tako to, valjda, ide. Žao mi je što sam zakasnio za druženje i grupne vožnje, ali sam siguran da će biti prilike sledeće sezone. Odoh sada da se spremam, pa da odem do Avale da isprobam novi asfalt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema predaje, dok god sluzi vreme, treba ga iskoristiti. Dopuni akumulator, lepo se obuci i kad imas slobodnog vremena na ulicu motorom i uzivaj Kad god nema pljuskova i kise, treba iskoristiti vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Octobar 13, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je idealno za voznju. Ja polazem u utorak, valjda cu moci jos neki dan da iskoristim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8215 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mrtva sezona, šta je to? Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...