Zoster 46 Napisano Septembar 27, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Zoran i povratnik sam na ovom forumu. Posle prekida voznje dvotockasa od nekoliko godina, vracam se ponovo, ali ovaj put na trotockasu: CanAm Spyder. Kupljen pre mesec dana, sluzi suprugu i mene da se vikendom vozikamo po Srbiji, ponekad i preko sto cu se truditi da predstavim u rubrici putopisi... p.s. iz Beograda sam 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ... Može neka temica o Spyderu..Način vožnje, vrline, mane, održavanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 28, 2018 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dooooobar povratak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa masina. Poydrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2018 at 9:38 AM, SlobodanR1 said: Dobrodošao ... Može neka temica o Spyderu..Način vožnje, vrline, mane, održavanje Naravno :) uskoro snimam test za moj kanal na YT pa cu dostaviti link kanal se zove Petrolheads Auto Vlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2018 at 10:33 AM, Milance 067 said: Prelepa masina. Poydrav Hvalaaaa :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2018 at 9:56 AM, N.F.S. said: Dooooobar povratak! Hvala, drago mi je da sam ponovo tu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...