Alekre 13235 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7491 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, prodajem "Kappa K53", odnosno "Maxia E52". Razlika je u dodatnim katadiopterima. Ispod istih sam zalepio crvenu i belu reflektujuću traku. Dosta lepše izgleda i pomaže noću. Kofer je ispravan, nije skršotina i redovno je održavan premazom za plastiku zbog sunca. Dve nalepnice biće uklonjene. Cena 110E. Najbolje bi bilo lično da se preuzme. Zovite me na 0641394251 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ide i ploča? Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13235 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7491 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ona je vezana za nosač na "TDM". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Septembar 27, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je Svaler trazio kofer poput ovoga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Узимам, ако није отишао. Нажалост није ми згодно лично преузимање, па ако је икако могуће преко курира. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13235 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7491 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo Jasminko. Ako se šta izmeni javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па нећу ја никад на време стићи негде Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13235 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7491 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam do sada pet kofera, sada stiže E55 koja je šesti. Svi do jednog su prodati za najviše dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 27, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Alekre je napisao: Imao sam do sada pet kofera, sada stiže E55 koja je šesti. Svi do jednog su prodati za najviše dan. stiso se za 40 evra,a vid kakav kofer...http://motonautika-shop.com/kovcek-givi-maxia-4-56l-crn-pokrov.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...