Duke_Bgd 1 Napisano Maj 7, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan sinoc me izbacila krivina, na ivicnjak u topcideru! Prsla mi desna skrga koja se otvara za grejanje nogu. Zna li neko gde mogu da nadjem polovno ili novo!? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Maj 7, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Gedze u Zemunu... 064/244-170 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 7, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan nabavio sam shkrgu. ali zvacu ga za poklopac satova, koji mi takodje fali. hvala na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Maj 7, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je pukla samo ona plastika mozes da je uradis kod ovog lika koji radi svasta, vetrobrane,vizire,....Uradice ti sigurno jeftinije nego sto ce ti Gedza uzeti.Lik je extra povoljan 064/2-847-847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...