Skiboban 411 Napisano Octobar 1, 2018 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5052 Napisano Octobar 8, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 1.10.2018. at 13:39, Sr3ck0 je napisao: Čestitam na dozvoli! Sa srećom da se voziš! On 1.10.2018. at 14:23, Skiboban je napisao: Srecno!!! Hvala Vam puno joj nije lako ovako bez motora jos uvek ali polako ... Sinoc oko ponoci su neki zujali preko Gazele , kakav zvuk jaooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 20, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 24.9.2018. at 12:15, GR 46 je napisao: Bila sam samo suvozac Ipak dosao je taj dan, odlucila sam ,upisala skolu i u svojoj 44.godini naucila i polozila za "A" kategoriju tako da sam veoma ponosna na sebe . Moje umece je daleko od svih vas iskusnih vozaca i na meni je jos mnogo toga da ucim i naucim, ali eto dobili ste jos jednu drugaricu na drumu . Dobrodošla, dobar način je da pohađaš neki od kurseva bezbedne vožnje na kojima se stiče umeće upravljanja motorciklom, kao naše dve drugarice: Trenažni motorcikl sa pomoćnim točkovima kojim se na bezbedan način nauče prvi koraci: Jedna od vežbi spretnosti: Prava emancipacija supružnika: Praktično vežbanje na poligonu, ravnopravno učešće dama: Kurseva ima više, BJB forum, ABM,...slike i video su sa treninga koje održava Moto Klub Bezbednost iz Beograda. (PS, dobio sam dozvolu za objavljivanje materijala.) Promenio Octobar 21, 2018 član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5052 Napisano Octobar 23, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , kursevi su nesto sto cu svakako posetiti kada se budu odrzavali. Posto nisam jos uvek motorizovana ako je dozvoljeno prisustvovala bih i kao posmatrac za pocetak... Videcemo , lagano glavnu stvar sam uradila a sve ostalo zelim da radim i ucim sa jos vecim uzivanjem ... Bez dozvole za objavljivanje nista i dobro je sto ste pitali... Ne bi bilo fer prema svima na BJB i ako je korisna stvar. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 23, 2018 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/124040-saveti-za-pocetnike/&do=findComment&comment=2120348 Gore imaš navedene opcione linkove, kada će se održavati kursevi ne znam, ali MKB će sigurno držati početkom novembra u Beogradu, možda nije moguće prisustvovati jednodnevnom predavanju teorije, ali gledanje praktičnog treninga na Beogradskom sajmu će svakako biti omogućeno, ustalom, moja "malenkost" uvek pruža prednost damama, zato sam i dobio dozvolu: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5052 Napisano Octobar 25, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...