TOUCUTTER71 189 Napisano Septembar 21, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Krit je fenomenalno na njemu sam iznajmio enduro prvo zato što je prevoz bilo kog vozila trajektom skupo, drugo što nisam mogao da nadjem ekipu za tako dug put na svojima bikovima i+toga Krit ima jako puno maka dramskih puteva ići ću i sledeće godine 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano Septembar 21, 2018 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta na dan ova honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 21, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos malo informacija o Kritu. Licni utisci, cene, kafane, kurave, bohemia i tak dalje...Razmatram ga za sledecu sezonu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Septembar 21, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Carski! Krit je fantastican sa sjajnim putevima za voznju, a dovoljno veliki da ne dosadi. Zavidim!Sent from my SM-G928F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Septembar 25, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Evo vako, Krit za razliku od svih ostalih ostrva je veeelik, šesto i neki kilometar po dužini blizu 300 po širini, već nekoliko godina želim otići na isti ali sam se nadao ekipi sa nekoliko motora i prvobine ideje da se ide jonskom stranom italije, do Brindizija odakle bi se ušlo u trajekt za krit, no iz više razloga ta opcija je odpala, gde pronadjem agenciju koja godinama samo na krit vodi avionom, i o njima sve najbolje, nude jako širok spektar hotela od severa krita do juga, krit se još razlikuje od većine drugih ostrva, što je neverovatno šarolik u smislu da imate na primer grad Hanju kroz koji zajedno aerodrom i luka prodje skoro pola miliona turista i ako želite da budete u urbanim delovima, onda birate tih nekoliko većih gradova ima i onih manjih koji su isto prilično veliki, za bajkere raj, taj savet sam dobio još pre neku godinu da ne idem svojim motorom, zato što kada se spoji gorivo i karta za trajekt za bilo koje m. vozilo izađe vas značajno više nego na primer endura,, od 250ccm, koja je idealna za kritske puteve , jer isti ima puno makadamskih puteva ima planinu sa vrhom iznad 2500 m.Postojanje velike luke govori sve i Bohemia life, kurave SEX-DRUGS AND ROCK AND ROLL tako da ne moram puno trošiti reči na to. ko voli naravno, što se tiče plaža etc..broja im se nezna .Uglavnom, krit je prelep nije preskup endura na 8 dana košta nešto izmad 300 eura gde se računa isporuka motora do mesta , dolazak po isti, prvi dan ne ulazi u računicu a poslednji dan rapolažete motorom do 8 ili 9 uveče, tako da je to 9 dana praktično.stim što uvek imaju neke akcije za nekoliko morota, dok sam ja bio honda 500 na 7 (8)dana je bila 270 evra,BMW 1200GS je bio manje od 400 inače je skup, ali nema potreba za takvim motorom, naravno uvek ima mušterija i za njih, englezi, nemci etc.Eto ukratko sam pokušao da opišem šta i kako na kritu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Septembar 25, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Octobar 2, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan https://goo.gl/maps/d2QPcEcT2Nz URL MAPE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 2, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugaru još od tomosa TOUCUTTER71. Ja takodje bio 20 dana pre 10 godina ,obišo celo ostrvo ukrug i malo poprečno ali mnogo više plaža.Išao u junu. Kao južno toplo,afrika tu ali ima noću i ladnoć u unutrašnjosti..Spasle me najlon kese.Lepo se okomotaš najlon kesama i vindpruf 100%.K ad sam bio tako umotan pukne mi vizir na mestu gde se kači za kacigu.Onda sam u jednom selu uzeo široki selotep i obmoto vizir za kacigu.Izgledo sam kao oni pacijenti iz med maxa,ali sreća da je bila noć. Jedva čekam da me opet put nanese. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...