ledeni 14 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima iskustvo sa suzuki gsx r 750 w godiste 1994 kakav je to motor? koje su mu mane ,itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio dve godine bez ikakvih problema,nisam imao zamerke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubba zanetti 2 0 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas takav sam imao 99god.kad je dosao kod mene imao je oko 30000km.doduse bio je na 100konja,otvorio sam ga i vozio 2-3sezone maltene pun gas prodao sam ga tipu iz vrsca koji ga je vozio jos par godina bez problema.izdrzrzljiva masina,narvira samo sto melje na leru,al na to gledaj da tako mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas takav sam imao 99god.kad je dosao kod mene imao je oko 30000km.doduse bio je na 100konja,otvorio sam ga i vozio 2-3sezone maltene pun gas prodao sam ga tipu iz vrsca koji ga je vozio jos par godina bez problema.izdrzrzljiva masina,narvira samo sto melje na leru,al na to gledaj da tako mora. znaci to sto melje je normalno kod ove tipe suzukija cudi me da se nije jos neko javio koje imao ili posjeduje ovaj model osim vas dvojce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji je nasledio uljaru, a podigao je ugled suzukija. Ne pravi probleme, jedino im čudan zvuk korpe koji je suzukiju postao zaštini znak, a razlog je ravno uzupčena korpa na radilicu, a kod tog modela i prenos na alternator je malo bučniji. Ako naletiš na dobro održavano i neudarano parče (ima ih dosta iz uvoza) i ako prihvatiš relativno slabije ležanje u krivini kao i neadekvatne kočnice, jeko korektno vozlo za divljanje po pravcu. Realna cena im je oko 2000 evra u odličnom stanju (ne padaj na dodatnu opremu i priču da je skinut sa nekih tamo trka), svaki feler drastično obara cenu (obrati pažnju na nosače prednjeg oklopa koji su često pokidani). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji je nasledio uljaru, a podigao je ugled suzukija. Ne pravi probleme, jedino im čudan zvuk korpe koji je suzukiju postao zaštini znak, a razlog je ravno uzupčena korpa na radilicu, a kod tog modela i prenos na alternator je malo bučniji. Ako naletiš na dobro održavano i neudarano parče (ima ih dosta iz uvoza) i ako prihvatiš relativno slabije ležanje u krivini kao i neadekvatne kočnice, jeko korektno vozlo za divljanje po pravcu. Realna cena im je oko 2000 evra u odličnom stanju (ne padaj na dodatnu opremu i priču da je skinut sa nekih tamo trka), svaki feler drastično obara cenu (obrati pažnju na nosače prednjeg oklopa koji su često pokidani). Mislim da je tesko ili skoro nemoguce naci za 2000e ocuvanog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji je nasledio uljaru, a podigao je ugled suzukija. Ne pravi probleme, jedino im čudan zvuk korpe koji je suzukiju postao zaštini znak, a razlog je ravno uzupčena korpa na radilicu, a kod tog modela i prenos na alternator je malo bučniji. Ako naletiš na dobro održavano i neudarano parče (ima ih dosta iz uvoza) i ako prihvatiš relativno slabije ležanje u krivini kao i neadekvatne kočnice, jeko korektno vozlo za divljanje po pravcu. Realna cena im je oko 2000 evra u odličnom stanju (ne padaj na dodatnu opremu i priču da je skinut sa nekih tamo trka), svaki feler drastično obara cenu (obrati pažnju na nosače prednjeg oklopa koji su često pokidani). Mislim da je tesko ili skoro nemoguce naci za 2000e ocuvanog ja sam svog platio 2,800 eura ali je jako dobro ocuvan nista nije ogrebano ili popucalo presao je 48 hiljada jedino me je zbunilo i jako zabrinuo zvuk koji prizvodi na leru ali eto ljudi du de potrudili gore da mi objasne to sto melje na leru u svakom slucaju hvala vam mnoga mada bi volio da se jos neko javi koje imao ili ima taj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kasnim na ovu temu ali eto ko zna mozda i nije kasno to jest mozda jos nisi kupio motor. Ja vozim Suzuki vec 15 godina ,od tih 15 godina vozim GSXR1100 god,1990 poznata imenom ULJARA znaci vazdusno hladzenje ,imam iskustvo da bi svakom preporucio takav motor i naravno jos uvijek vozim isti preureden u streetfighter. A sto se tice gsxr 750 prije par mjeseci sam kupio jednog 1994 u sustini nije ni on los nemam neke zamjerke velike ali recimo kad su vrucine i voznja po gradu ventilator se pali cesto(mozda sto nisam naviko jer ULJARA nema radijator vodeni samo uljni naravno bez ventilatora )i to me iritira . Ali ipak ostaje to je SUZUKI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...