Zuba87 6721 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, дакле, буквално су покрали колегу полицајци изБосне. Али, није имао превише избора... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, nemo je napisao: Ako se neko pita, odkud dve patrole na udaljenosti od nekoliko kilometara, evo odgovor. Između bila je granica RS i federacije BiH. To je legalan "organizovan kriminal". Iz bilo kog pravca da ideš, kada naiđeš na prvu patrolu vidiš da snimaju suprotan smer. Njih prođeš i opušteno kreneš sa ubrzavaljem i tad ubrzo nailziš na drugu koja te snimi. Toliko su blizu jedni drugima da ambledovanje vozila iz suprotnog smera ne vredi jer misliš da te kolega upozorava na prvu patrolu koja snima suprotan smer. Izvinite za malo offa, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 6, 2018 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan On 4.11.2018. at 23:44, Zuba87 je napisao: Хвала, дакле, буквално су покрали колегу полицајци изБосне. Али, није имао превише избора... Jadan čovek, oteše mu lopuže mito iz ruke. Hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 4.11.2018. at 21:03, bocca_bastard je napisao: Ma daj ovde jbg, ostali smo uskraceni za ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg, ostali smo uskraceni za .....Нисмо, ено га 6 постова горе одговор... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan nisam mislio na odgovor nego na one burne i zanimljive stvari nakon odgovora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Суздржавамо се, ипак је ово путопис, и то јако добар путопис, не иде да га кваримо... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1642 Napisano Decembar 15, 2018 Drug član, 1329 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Dan 9. Danas krećem nazad u pečalbu. Pozdravljam se sa roditeljima i teška srca krećem. Vozim sve do mosta na Tari bez pauze, tu pravim kratku pauzu za osveženje i uživanje u pogledu na most. Vozim dalje preko Žabljaka, malo promiče kiša, stajem da navucem kišno odelo. Prolazim Nikšić i odvajam se prema R. Srpskoj, tačnije ka Trrbinju gde imam za večeras rezervisan smeštaj. Kako se priblizavam Trebinju, postaje vrućina i pocinje da se oseća miris mora. Predveče stižem u grad i smeštam se u hotel “ Platani” koji se nalazi u samoj šetackoj ulici. Dobijam ogromnu sobu sa doručkom za 25€. Na brzinu bacam stvari i idem napolje da uživam u lepotama Trebinja. Prelep grad a još lepše Trebinjanke, manjeg mesta a lepših žena nisam video.... Red šetnje, red klope, piva, torte i spreman za spavanje. Dan 9 uspešno završen, odoh da sanjam ribe iz Trebinja, a možda bude i java... Uh neće biti dobro kad mi žena pročita ovaj putopis..... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1642 Napisano Decembar 16, 2018 Drug član, 1329 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Dan 10. Krećem iz Trebinja i pokušavam najbližim putem da izbijem u Neum na Jadransku magistralu, najbliži put i nije baš najbolji ali i to je avantura. Prolazim kroz napuštena sela, razrušene kuće sa obe strane puta, nigde nikoga, pustoš.. Posle nekog vremena, najzad ugledah more. Čim sam se spustio u Neum, pravo u pekaru na burek. Peglam dalje pored mora, granicu prolazim maltene bez stajanja, policajci samo odmahuju rukom da prodjem. Vozim Jadransku magistralu bez zaustavljanja, prošao sam je dosta puta, tako da samo gledam da pregazim sto više kilometara. Osetno manja gužva, pošto je već skoro polovina Septembra. Nakon za vožnju najlepšeg dela Magistrale, Maslinica-Karlobag, odvajam se od mora i krecem severo istočno preko nacionalnog parka Risnjak prema Sloveniji. Već je uveliko pao mrak, pokušavam na bookingu da nadjem smeštaj, ali je u tom delu Hrvatske jako slaba ponuda hotela. Na kraju nalazim smeštaj na samoj Hrvatsko-Slovenačkoj granici, zaboravio sam ime mesta a i hotela na žalost. Imam samo slike klope, koje se sećam da ke bila vrhunska. Posle klope odlazim kod sankera na još koje Ozujsko, upoznajem se sa njim i lepo se ispričamo, na kraju me ponudio sa domaćom lozom.... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenevergreen 13 Napisano Decembar 17, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa GTS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Januar 7, 2019 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak u sledećem broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Oce brzo nastavak?Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1642 Napisano Januar 18, 2019 Drug član, 1329 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Dan 11. Ujutru mamuran od loze i piva polako krećem, doručak u hotelu očajan, samo sam pogledao i odustao od klope. Vozim lagano prema Slovenačkoj granici. Prvu pauzu pravim u mestu Most na Soči i uživam u pogledu na prelepo jezero. Sledeću pauzu pravim u podnoziju Triglava, želim danas da pokušam da se popenjem na najviši vrh Triglava, Mangart. Posle osveženja krecem u napad na Mangart. Malo usputnog stajanja i isprobavanje ofroad mogucnosti kawe.. Pred sam vrh, pretpostavljam da ima još 1km do vrha, razapeta policijska traka, dalje nećeš moći.. Ovo je moj drugi pokušaj osvajanja Mangarta, prvi je bio tačno godinu dana ranije i tada me je sneg sprečio da dodjem do vrha. Vracam se nazad prema graničnom prelazu Strmec na predelu, Dolomiti me čekaju. Pred mrak stajem u mestu Cortina Ampezo, na bookingu nalazim najpovoljniji hotel sa doruckom 40€. Na recepciji me gazda hotela pita da li želim da veceram kod njih, pristajem posto je već kasno a i gladan sam jer nisam no doruckovao to jutro u Hrvatskoj. Konobar iznosi picu, ja je gledam, vidim da neće to biti dovoljno, rekoh mu ajde spremi još jednu dok ja ovu jedem. Nije me razumeo, morao sam da mu objašnjavam i rukama i nogama da hoću još da jedem :))) Razmišljao sam da narucim još jednu ali mi bilo zao konobara da ga ponovo traumiram, i ovako me je gledao čudno ... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1642 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1329 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Dan 12. Od danasnjeg dana nemam puno slika, Dolomite već nekoliko godina više ne slikam jer sam ih dosta puta vozio i sve je već vidjeno a i postao sam umoran od puta, ipak je u kratkom vremenskom periodu velika kilometraža po zahtevnim putevima odvozana. Izdvojio bih samo Mendel pas, sve preporuke za taj prevoj, po meni jedan od najboljih ako ne i najbolji prevoj na Dolomitima i šire. Ko voli brzu vožnju ne sme da propusti ovaj prevoj. Obavezno voziti od istoka ka zapadu, u suprotnom pravcu je nizbrdo i nije toliko dobro. Prevoj je dugačak nekih 20 km, konstantan uspon sa savršenim krivinama... Evo i lokacije na mapama. Posle Mendela vozim prema Austriji preko prevoja Timmeljoch, Italijanska strana besplatna, Austrijska se plaća 16€ koliko se sećam. Dalje nastavljam kroz lepu dolinu prema Nemačkoj. U Nemačkoj izlazim na auto put posto tu već pocinje ravnica i nema ničeg zanimljivog za nas bajkere.. Posle nekoliko sati dosadnog auto puta, iskljucujem se na sporedne puteve negde oko Luksemburga. Preko Ardena ulazim u Belgiju i zovem ženu da pitam šta je spremila za klopu, kaže ništa , šta ću stajem na Belgijski specijalitet.. I tako polako stižem kući, zadnja guma izdržala taman koliko treba... Hvala na čitanju i do sledeće vožnje.. Živeli ... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Januar 19, 2019 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Super avantura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan superica, baš kao i svaki put. Gajo šta je u planu za 2019. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Živeli Gajo. Hvala na putopisu. Uzivas za sve pare koliko sam uspeo primetiti. A tako i treba. Poz. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nick-mik 108 Napisano Januar 19, 2019 U prolazu, 57 postova Lokacija: Чачак / Duesseldorf Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K9*Husqvarna Nuda 900R*Yamaha RD350YPVS*Honda XR650R Prijavi odgovor kao problematičan Браво Гајо! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 19, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala što si podelio svoju avanturu sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Januar 19, 2019 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na putopisu i na trudu oko svega !!! Odlično !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, nick-mik je napisao: Браво Гајо! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Gajo je za medalju, a evo i za tebe pitanje, šta je u planu za 2019. neki predlog za dio nas sa Sardinije ( turisticka grupa ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 19, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Gajo, uzivao sam u celom postu . Iako se ne znamo, stekao sam utisak da citam pricu svog dobrog prijatelja. Svaka cast jos jednom . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1642 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1329 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, drago mi je da je putopis uspeo, ipak nisam ja bas neki pisac a i ceo putopis je pisan tokom pauza na poslu sa mobilnog telefona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1642 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1329 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mile fazer je napisao: superica, baš kao i svaki put. Gajo šta je u planu za 2019. Mile 2019. još nije isplanirana. Negde pred kraj petog meseca ja ću najverovatnije opet da odvozam ovu turicu prema kući, pa ako si tad negde slobodan, možemo zajedno malo da prozujimo oko Jadrana a voleo bih i da svratim u Pulu, nikada nisam bio u tom delu Hrvatske. A ja i Nick-Mick, Milan i još jedan drug smo trenutno u pregovorima za neku turu pocetkom devetog meseca, ali još ništa nije dogovoreno, lokacija će verovatno biti Francuska( Alpi) ali i to je još u fazi dogovora. Valjalo bi stvarno da mi iz turističke grupe napravimo jednu zajednicku turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...